Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ομηρος της συγκυρίας η Σοφοκλέους

Με έντονη την επιδραση των ξένων αγορών αναμένεται να κινηθεί και σήμερα η Σοφοκλέους. Τα περιθώρια φαίνεται να είναι πολύ στενά, ιδίως στη μεγάλη κεφαλαιοποίηση.Τάσεις διαφοροποίησης ίσως εμφανίσουν ορισμένες μετοχές με επικεντρο τις κατασκευές και τις τηλεπικοινωνίες.

Ομηρος της συγκυρίας η Σοφοκλέους
”Αγοραστικό ενδιαφέρον παρουσιάσθηκε στον κλάδο των Τηλεπικοινωνιών και των Κατασκευών, κυρίως από Έλληνες Θεσμικούς Επενδυτές, ενώ ο Τραπεζικός κλάδος δέχτηκε ελαφρές πιέσεις. Αναμένουμε οι επικείμενες εταιρικές ανακοινώσεις και η διεθνή συγκυρία να δώσουν κατεύθυνση στην αγορά , σε βραχυπρόθεσμο ορίζοντα”.

Μέ αυτή την εκτίμηση έκλεινε το χθεσινό χρηματιστηριακό σχόλιο της Εθνικής Χρηματιστηριακής, αντανακλώντας και τις απόψεις πολλών στελεχών της αγοράς.

Η χθεσινή πορεία της Wall Street αλλά και των ευρωπαϊκών αγορών δεν αφήνει πολλά περιθώρια αισιοδοξίας , τουλάχιστον σε επίπεδο Γενικού Δείκτη και FTSE-20, εκτος εάν υπάρξει σήμερα κάποια αισθητή αλλαγή κλίματος.

Τό ενδιαφέρον στρέφεται περισσότερο σε ορισμένες εταιρίες μεσαίας και μικρής κεφαλαιοποίησης που από χθές έδειξαν κάποια διαθεση ”αυτονόμησης”.

Oι απόψεις που διατυπώνονται σε ενυπόγραφο άρθρο γνώμης ανήκουν στον συγγραφέα και δεν αντιπροσωπεύουν αναγκαστικά, μερικώς ή στο σύνολο, απόψεις του Euro2day.gr.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο