Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ζαχαράκη: Η ΝΔ θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να μη μειωθεί το αφορολόγητο

Η Νέα Δημοκρατία θα διαπραγματευθεί με τους εταίρους για να μη μειωθεί το αφορολόγητο, τόνισε η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος.

  • Real.gr
Ζαχαράκη: Η ΝΔ θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να μη μειωθεί το αφορολόγητο

Η ΝΔ θα καταβάλει ως κυβέρνηση κάθε δυνατή προσπάθεια και θα διαπραγματευθεί με τους εταίρους μας για να μην μειωθεί το αφορολόγητο, δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Σοφία Ζαχαράκη, στη σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Σημείωσε, επίσης, ότι ο πρωθυπουργός είπε «ωμά ψέματα» χθες στη συνέντευξη που έδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου, όταν δήλωσε ότι «με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν θα μειωθεί το αφορολόγητο. Όπως είπε η κ. Ζαχαράκη, ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, υπέγραψε την ομόφωνη απόφαση του τελευταίου Eurogroup, η οποία καλωσορίζει τη δέσμευση των ελληνικών Αρχών να μειωθεί το αφορολόγητο.

Η εκπρόσωπος τόνισε ότι η ΝΔ εκφράζει την ολόθερμη συμπαράστασή της στον γαλλικό λαό για τη πρωτοφανή χθεσινή καταστροφή. «Η Παναγία των Παρισίων είναι ένα μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς και ειλικρινά ευχόμαστε το γρηγορότερο να αποκατασταθεί», πρόσθεσε.

Διαβάστε περισσότερα στο real.gr

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v