ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

Warrants Alpha Bank: Οσα πρέπει να ξέρετε για την εξάσκηση

Warrants Alpha Bank: Οσα πρέπει να ξέρετε για την εξάσκηση

Ξεκινάει η τρίτη σειρά άσκησης των warrants. Οι επιλογές των επενδυτών και τι συμφέρει να επιλέξουν. Αναλυτικοί πίνακες με τα δεδομένα και τις ημερομηνίες-κλειδιά για τη διαδικασία. Πώς επηρεάζει η πορεία του ΧΑ.

TAGS ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Εισηγμένες: Ο χάρτης των αποτελεσμάτων 9μήνου

Εισηγμένες: Ο χάρτης των αποτελεσμάτων 9μήνου

Συμπεράσματα και αναλυτικός πίνακας για τα μεγέθη εννεαμήνου από τις λογιστικές καταστάσεις 184 εισηγμένων εταιρειών. Τα έκτακτα αποτελέσματα, τα «γεμάτα ταμεία», τα αρνητικά ίδια κεφάλαια, τα turn around stories και οι εταιρείες με την... πλάτη στον τοίχο.

Πώς να επενδύσετε χρήματα με βάση το προφίλ σας

Πώς να επενδύσετε χρήματα με βάση το προφίλ σας

Χρήσιμες οδηγίες για να... ανακαλύψετε το προφίλ σας και να «χτίσετε» το χαρτοφυλάκιο που σας ταιριάζει. Οι επιλογές για υπερσυντηρητικούς, επιθετικούς και... ισορροπημένους «παίκτες». Οι στόχοι, ο κίνδυνος και ο απαιτούμενος χρονικός ορίζοντας των επενδύσεων.

TAGS ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ

Επενδύσεις: Κέρδη στο εξωτερικό, ζημιές για όσους... επέμειναν ελληνικά

Επενδύσεις: Κέρδη στο εξωτερικό, ζημιές για όσους... επέμειναν ελληνικά

Απόδοση έως 26% «κλειδώνουν» όσοι πόνταραν σε δολάριο, μετοχές, κρατικά ομόλογα, real estate κ.α. Ποια αμοιβαία κεφάλαια πρωταγωνιστούν το 2014, πού «βγαίνουν» υπεραποδόσεις. Μετάνιωσαν όσοι ...πόνταραν στο εσωτερικό μέτωπο.

TAGS ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ

ΧΑ: Οι μετοχές που έγιναν και πάλι... φθηνές

ΧΑ: Οι μετοχές που έγιναν και πάλι... φθηνές

Η στάση των ξένων μακροπρόθεσμων επενδυτών και οι μετοχές που αρχίζουν να «εξετάζουν» τα πιο επιθετικά hedge funds. Τα μηνύματα από τις αποτιμήσεις και τις αποδόσεις στο ταμπλό. Το «μειονέκτημα» της αγοράς και τι αποκαλύπτουν οι τιμές των ομολόγων.

ΧΑ: To «καλό» και το «κακό» σενάριο για 7 blue chips

Πού τοποθετούνται οι ακραίες τιμές για τα «βαριά χαρτιά» που διαμορφώνουν την τάση στην αγορά. Γιατί ο ρόλος των τραπεζών και οι καθαρές εισροές σε ΟΤΕ, ΟΠΑΠ και ΔΕΗ κρίνουν και πάλι το επενδυτικό κλίμα. Οι αποδόσεις των μετοχών. Αναλυτικός πίνακας.

Επενδύσεις: Το στοίχημα επιστρέφει στις μετοχές

Οι καταλύτες που καθορίζουν τις κινήσεις των διεθνών χαρτοφυλακίων. Το ράλι στα ευρωπαϊκά ομόλογα και γιατί οι αναλυτές βλέπουν αλλαγή τακτικής. Τα ρίσκα και οι ευκαιρίες που εντοπίζονται στις ευρωπαϊκές τράπεζες. Ποια «χαρτιά» του ελληνικού Χρηματιστηρίου ξεχωρίζουν τα «δυνατά χέρια».

HSBC: Ανέπαφο παραμένει το story των ελληνικών τραπεζών

Τα αποτελέσματα β' τριμήνου των τεσσάρων ελληνικών τραπεζών θα δείξουν ότι συνεχίζονται οι θετικές τάσεις σε καταθέσεις, NPL και έλεγχο κόστους, σύμφωνα με την HSBC. Βλέπει μειωμένες συνολικές ζημίες στα 335 εκατ. ευρώ.

ΧΑ: Οι πρώτες «νίκες» και πού θα κριθεί η συνέχεια

Ξεπέρασαν τις πρώτες αντιστάσεις Γενικός Δείκτης και FTSE 25, αλλά προβληματίζουν οι χαμηλοί τζίροι. Σε ποια επίπεδα τοποθετούνται τα νέα ορόσημα για τους δείκτες. Οι αποτιμήσεις των τραπεζών και τα επόμενα κρίσιμα όρια για τις μετοχές του κλάδου.

Τώρα... αρχίζουν τα δύσκολα στις αγορές

Σε περίοδο «αναταράξεων» περνούν οι διεθνείς αγορές. Τα νέα δεδομένα, οι αποτιμήσεις και η επιστροφή της μεταβλητότητας. O ελληνικός δείκτης MSCI και σύγκριση με τον «ανταγωνισμό». Σε ποιες μετοχές στρέφονται τώρα οι επενδυτές.

TAGS ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ

Επενδύσεις: Τρεις απλές «συνταγές» που... αξίζουν χρυσάφι

ΧΑ: Τα blue chips που παίζουν... καλή άμυνα

ΧΑ: «Παγίδες» και «ευκαιρίες» του φετινού Αυγούστου

O νέος «χάρτης» των επενδύσεων

Αμοιβαία Κεφάλαια: «Επίδομα αδείας» θα πάρουν οι μεριδιούχοι!

Blue chips: Οι πεντάδες για «επίθεση» και «άμυνα»

Aγορές: Διλήμματα και υποσχέσεις του β' εξαμήνου

Credit Suisse και Barclays δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στις τράπεζες

Οι ευκαιρίες και τα ρίσκα του rebound

Εισηγμένες: Τα μερίσματα του 2014

v