Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

Οι μετοχές που ψηφίζουν τώρα οι αναλυτές

Οι μετοχές που ψηφίζουν τώρα οι αναλυτές

Η αστάθεια λόγω rebalancing και επανεμφάνισης του πολιτικού κινδύνου και τα ελκυστικά «σημεία εισόδου». Τα σενάρια για «φρέσκο χρήμα» στο Χρηματιστήριο και ποια «χαρτιά» προσελκύουν επενδυτικό ενδιαφέρον. Γιατί είναι πιθανή μια νέα αυτονόμηση των τραπεζών.

Ποιοι επενδυτές θα κάνουν... καλό Πάσχα

Ποιοι επενδυτές θα κάνουν... καλό Πάσχα

Οι κατηγορίες επενδύσεων και τα Αμοιβαία Κεφάλαια που «έδωσαν χρήμα» από την αρχή του χρόνου έως σήμερα. Ποιες τοποθετήσεις θα υποχρεώσουν τους κατόχους τους σε... φτωχό πασχαλινό τραπέζι. Πόσο κερδισμένοι βγήκαν όσοι τελικά «έμειναν Ελλάδα».

Πού ποντάρει τώρα η Λεωφόρος Αθηνών

Πού ποντάρει τώρα η Λεωφόρος Αθηνών

Γιατί η Ελλάδα παραμένει hot story για τους ξένους. «Λοκομοτίβα» ο τραπεζικός κλάδος. Ο πολιτικός κίνδυνος και οι νέες προοπτικές. Τα «σινιάλα» που στέλνουν οι κρίσιμοι δείκτες για οικονομία και ΧΑ. Ποια «χαρτιά» κάνουν τη διαφορά.

ΧΑ: Μια σύγκριση που δίνει σήμα… υπεραπόδοσης

ΧΑ: Μια σύγκριση που δίνει σήμα… υπεραπόδοσης

Ποια μηνύματα στέλνει ο δείκτης της κεφαλαιοποίησης του χρηματιστηρίου προς το ΑΕΠ της χώρας. Πώς συγκρίνεται με τις άλλες αγορές της Γηραιάς Ηπείρου. Αναλυτικοί πίνακες με στοιχεία των τελευταίων 18 ετών.

ΧΑ: Δώδεκα μετοχές που αξίζουν τα λεφτά τους

ΧΑ: Δώδεκα μετοχές που αξίζουν τα λεφτά τους

Ποια «βαριά» χαρτιά εμφανίζονται «υποτιμημένα» με βάση τα θεμελιώδη στοιχεία και τη σύγκριση με το εξωτερικό. Το κρυφό όπλο για το χρηματιστήριο και πού υστερεί έναντι του ανταγωνισμού. Αναλυτικοί πίνακες για μετοχές και κλάδους.

TAGS ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ

Ερχονται ριζικές αλλαγές στην αγορά παραγώγων

Στο «παιχνίδι» του δανεισμού τίτλων μπαίνουν και οι μικροεπενδυτές. Αλλάζει το πλαίσιο λειτουργίας της αγοράς παραγώγων. Στόχος η αύξηση των επενδυτών. Τι θα ισχύσει για margin και διακανονισμό. Όλο το σχέδιο.

TAGS ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ

ΧΑ: «Ανάσες» πριν το ραντεβού με τις 1.400 μονάδες

Η ταχεία προσέγγιση των 1.370 μονάδων αφήνει υπόνοιες για ελεγχόμενη διόρθωση. Ο στόχος στις 1.400 μονάδες παραμένει για τον Γενικό Δείκτη, ενώ κλειδί είναι η εικόνα του τραπεζικού δείκτη.

Τράπεζες: Τα τέσσερα «κλειδιά» των ΑΜΚ

Tο παζλ του καθορισμού των τιμών των ΑΜΚ και ο ειδικός ρόλος των warrants. Ομοιότητες και διαφορές μεταξύ Πειραιώς και Alpha Bank. Τι αποκαλύπτουν οι δείκτες αποτίμησης των τραπεζών σε όρους P/TBV. Τα ρίσκα και οι ευκαιρίες του trading.

TAGS ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ

Επτά χρηματιστές «προβλέπουν» για το ΧΑ

Απόψεις για την επόμενη μέρα στο ΧΑ καταθέτουν οι Πάνος Δάντης, Θεόδωρος Κρίντας, Σπύρος Παπαθανασίου, Λουκάς Παπαϊωάννου, Νίκος Σακαρέλης, Δημήτρης Τζάνας και Μάνος Χατζηδάκης. Τι έχει προεξοφληθεί στα τρέχοντα επίπεδα τιμών. Τα ρίσκα και οι ευκαιρίες.

BofA: Οι τιμές-στόχοι στις τράπεζες μετά το stress test

Πώς βλέπει ο οίκος τον τραπεζικό κλάδο μετά την ανακοίνωση των stress test. Η «έκπληξη» για την αποπληρωμή των προνομιούχων μετοχών και τα επόμενα βήματα. Πώς διαμορφώνονται οι τιμές-στόχοι. Οι εκτιμήσεις για τις αποτιμήσεις.

ΧΑ: Οι μικρές μετοχές με τις... τριψήφιες αποδόσεις

Alpha Finance: Ποιες μετοχές θα «τρέξουν»

Ποιες μετοχές θα ανέβουν το 2014

Πόσο χρήμα δίνουν φέτος τα μερίσματα

Eurobank Equities: Οι τιμές-στόχοι στις τράπεζες

XA: Οι καταλύτες για το επόμενο τρίμηνο

JPMorgan: Eυκαιρίες στα ελληνικά warrants

To «μενού» του συντηρητικού επενδυτή

ΧΑ: Τα τεχνικά σήματα που στέλνει ο ΚΜΟ

UBS: Τι προβλέπει η τεχνική ανάλυση για το 2014

v