Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

ΧΑ: Οι νέες τιμές-στόχοι των blue chips

ΧΑ: Οι νέες τιμές-στόχοι των blue chips

Τι δείχνουν οι τιμές-στόχοι στο Χρηματιστήριο της Αθήνας. Το αισιόδοξο σενάριο και το απαισιόδοξο σενάριο. Η ορατότητα για την Ελλάδα και τα θολά σημεία των διεθνών αγορών. Ποιες είναι τώρα οι αποτιμήσεις των μετοχών.

TAGS ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ

Θετική η Morgan Stanley για τις ελληνικές τράπεζες

Θετική η Morgan Stanley για τις ελληνικές τράπεζες

Τα περιθώρια ανόδου για τις μετοχές των τεσσάρων συστημικών τραπεζών. Τα οφέλη από την επαναφορά του waiver. Ποια τράπεζα αναμένεται να ευνοηθεί περισσότερο. Ο επόμενος καταλύτης από το μακροοικονομικό μέτωπο.

TAGS ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Eurobank Equities: Η νέα λίστα με τα top picks

Eurobank Equities: Η νέα λίστα με τα top picks

Στις κορυφαίες επιλογές της χρηματιστηριακής περιλαμβάνονται οι μετοχές των Εθνικής, Alpha, OTE, Jumbo. Εκτός η Aegean. Οι τιμές-στόχοι και οι συστάσεις. Τα περιθώρια ανόδου των τίτλων.

UBS: Το καλό και το κακό σενάριο για τις τράπεζες

UBS: Το καλό και το κακό σενάριο για τις τράπεζες

Γιατί άλλαξε στάση ο διεθνής οίκος για τις τραπεζικές μετοχές. Ποιες προϋποθέσεις θέτει για να επιτευχθούν οι τιμές στο καλό και το κακό σενάριο. Κρίσιμη η ολοκλήρωση της αξιολόγησης σύντομα. Η ΕΚΤ και η επαναφορά του waiver.

JPMorgan: Πολύ αργά για να αγοράσετε ελληνικές μετοχές

JPMorgan: Πολύ αργά για να αγοράσετε ελληνικές μετοχές

Αν και είναι πιθανή η συμφωνία για την ελάφρυνση του χρέους, ωστόσο η οικονομική πραγματικότητα γρήγορα θα περιορίσει την ευφορία που οδήγησε στο ράλι του Γενικού Δείκτη το τελευταίο τρίμηνο, εκτιμά η JPMorgan.

Οι οκτώ μετοχές που ψηφίζουν οι αναλυτές για το β' εξάμηνο

Τα σενάρια για εισροές κεφαλαίων μετά την αξιολόγηση και οι ανησυχίες ότι το χαρτί... έχει ήδη καεί. Ποια είναι τα περιθώρια για ανοδική κίνηση, ποιες μετοχές ξεχωρίζουν οι αναλυτές. Οι τιμές-στόχοι, οι αποδόσεις και οι αποτιμήσεις.

TAGS ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ

Credit Suisse: Δεύτερο από το... τέλος σε ελκυστικότητα το ΧΑ

Ο διεθνής οίκος, με βάση επτά κριτήρια, τοποθετεί την εγχώρια αγορά μετοχών προτελευταία συγκριτικά με τις 14 σημαντικότερες αγορές της Ευρώπης. Πώς συνδέεται η άνοδος του Χρηματιστηρίου με την ισοτιμία ευρώ - δολαρίου. Ποιο Χρηματιστήριο είναι πρώτο.

ΗSBC: Γιατί παραμένει neutral για τις ελληνικές μετοχές

Καυτό πολιτικό τοπίο στην Ελλάδα λόγω των απαιτήσεων των δανειστών, βλέπει ο διεθνής οίκος. Προβλέπει ύφεση 0,3% φέτος, ανάπτυξη 1,9% το 2017 και σταθεροποίηση εταιρικών κερδών. Λιγότερο «φιλικός» ο κόσμος για τις μετοχές. Τι προβλέπει για Ευρώπη, ΗΠΑ και αναδυόμενες.

Οι επενδυτικές προτάσεις της Saxo Bank για το β’ τρίμηνο

Το β' τρίμηνο του 2016, η άνοδος του πολιτικού και κοινωνικού κινδύνου θα αποτελέσει τη μεγαλύτερη πρόκληση για τις χρηματοπιστωτικές αγορές, υποστηρίζει η Saxo Bank. Οι εκτιμήσεις για μετοχές, εμπορεύματα, συνάλλαγμα και ομόλογα.

Σε ποιους και γιατί... γυαλίζουν οι τράπεζες

Μπαράζ θετικών εκθέσεων, στη σκιά της πτώσης κατά 29% του κλαδικού δείκτη τον Γενάρη. Ποια είναι τα επιχειρήματα των «ταύρων» που δίνουν τιμές-στόχους έως και 105% υψηλότερα. Πώς αποτιμούν τις τράπεζες, ποιο είναι το κρυφό bonus. Αναλυτικοί πίνακες.

TAGS ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ

Χρηματιστήριο: Τα μεγάλα φαβορί του 2016

KBW: Νέες τιμές-στόχοι για τις ελληνικές τράπεζες

Eurocorp: Μικρά περιθώρια ανόδου για ΧΑ ακόμη και με συμφωνία

Επενδύσεις: Τα top picks του γερμανικού DAX

Saxo Bank: Πώς να κερδίσετε από την άνοδο του δολαρίου

Αγορές: Οι επενδυτικές ευκαιρίες του β' τριμήνου

Οκτώ επενδυτικές ιδέες από τη Saxo Bank

Wood & Co: Κόβει τις τιμές στις 4 τράπεζες

Barclays: Τσεκούρι ως 64% στις τιμές στόχους των τραπεζών

«Ταύρος» η Morgan Stanley για τις τραπεζικές μετοχές

v