ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

Οι οκτώ μετοχές που ψηφίζουν οι αναλυτές για το β' εξάμηνο

Οι οκτώ μετοχές που ψηφίζουν οι αναλυτές για το β' εξάμηνο

Τα σενάρια για εισροές κεφαλαίων μετά την αξιολόγηση και οι ανησυχίες ότι το χαρτί... έχει ήδη καεί. Ποια είναι τα περιθώρια για ανοδική κίνηση, ποιες μετοχές ξεχωρίζουν οι αναλυτές. Οι τιμές-στόχοι, οι αποδόσεις και οι αποτιμήσεις.

TAGS ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ

Credit Suisse: Δεύτερο από το... τέλος σε ελκυστικότητα το ΧΑ

Credit Suisse: Δεύτερο από το... τέλος σε ελκυστικότητα το ΧΑ

Ο διεθνής οίκος, με βάση επτά κριτήρια, τοποθετεί την εγχώρια αγορά μετοχών προτελευταία συγκριτικά με τις 14 σημαντικότερες αγορές της Ευρώπης. Πώς συνδέεται η άνοδος του Χρηματιστηρίου με την ισοτιμία ευρώ - δολαρίου. Ποιο Χρηματιστήριο είναι πρώτο.

ΗSBC: Γιατί παραμένει neutral για τις ελληνικές μετοχές

ΗSBC: Γιατί παραμένει neutral για τις ελληνικές μετοχές

Καυτό πολιτικό τοπίο στην Ελλάδα λόγω των απαιτήσεων των δανειστών, βλέπει ο διεθνής οίκος. Προβλέπει ύφεση 0,3% φέτος, ανάπτυξη 1,9% το 2017 και σταθεροποίηση εταιρικών κερδών. Λιγότερο «φιλικός» ο κόσμος για τις μετοχές. Τι προβλέπει για Ευρώπη, ΗΠΑ και αναδυόμενες.

Οι επενδυτικές προτάσεις της Saxo Bank για το β’ τρίμηνο

Οι επενδυτικές προτάσεις της Saxo Bank για το β’ τρίμηνο

Το β' τρίμηνο του 2016, η άνοδος του πολιτικού και κοινωνικού κινδύνου θα αποτελέσει τη μεγαλύτερη πρόκληση για τις χρηματοπιστωτικές αγορές, υποστηρίζει η Saxo Bank. Οι εκτιμήσεις για μετοχές, εμπορεύματα, συνάλλαγμα και ομόλογα.

Σε ποιους και γιατί... γυαλίζουν οι τράπεζες

Σε ποιους και γιατί... γυαλίζουν οι τράπεζες

Μπαράζ θετικών εκθέσεων, στη σκιά της πτώσης κατά 29% του κλαδικού δείκτη τον Γενάρη. Ποια είναι τα επιχειρήματα των «ταύρων» που δίνουν τιμές-στόχους έως και 105% υψηλότερα. Πώς αποτιμούν τις τράπεζες, ποιο είναι το κρυφό bonus. Αναλυτικοί πίνακες.

TAGS ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ

Χρηματιστήριο: Τα μεγάλα φαβορί του 2016

Τα «βαριά χαρτιά» που μπορούν -υπό όρους- να ξεχωρίσουν. Το μεγάλο στοίχημα των τραπεζικών τίτλων, τι σηματοδοτεί το ξεκίνημα με το... αριστερό και η αρνητική συγκυρία στο εξωτερικό. Τι περιθώρια έχουν τα blue chips από τις δίκαιες τιμές τους.

TAGS ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ

KBW: Νέες τιμές-στόχοι για τις ελληνικές τράπεζες

Ξεκινά πάλι την κάλυψη ο οίκος, δίνοντας νέες τιμές-στόχους. Ποια τράπεζα προτιμά και πού τοποθετεί τις αποτιμήσεις. Οι εκτιμήσεις για τα κόκκινα δάνεια και την κεφαλαιακή επάρκεια του κλάδου. Γιατί δηλώνει «προσεκτικός» και πού στηρίζει τις προσδοκίες.

TAGS ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Eurocorp: Μικρά περιθώρια ανόδου για ΧΑ ακόμη και με συμφωνία

Αρκετά δύσκολη μια νέα κίνηση του Γενικού Δείκτη πέραν των 880 μονάδων, ακόμη και σε συμφωνία με τους εταίρους, τονίζει η χρηματιστηριακή, Να αποφευχθούν περιορισμοί κεφαλαίων και επιλεκτική στάση πληρωμών. Οι κορυφαίες επιλογές.

Επενδύσεις: Τα top picks του γερμανικού DAX

Στους πρωταθλητές των αποδόσεων με κέρδη 27% στο έτος και 78% στην τριετία βρίσκεται η γερμανική αγορά. Ποιες είναι τώρα οι κορυφαίες επιλογές μετοχών. Τα ρίσκα, οι αποτιμήσεις και οι συστάσεις. Πώς μπορεί να τοποθετηθεί ο επενδυτής.

TAGS ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ

Saxo Bank: Πώς να κερδίσετε από την άνοδο του δολαρίου

Τις επενδυτικές στρατηγικές που αξιοποιούν την άνοδο του δολαρίου αναλύει η Saxo Bank. Η κατακόρυφη άνοδος από τις αρχές του έτους και οι νέες εκτιμήσεις που το φέρνουν ακόμη και στο 0,95 με το ευρώ έως τα τέλη του έτους.

Αγορές: Οι επενδυτικές ευκαιρίες του β' τριμήνου

Οκτώ επενδυτικές ιδέες από τη Saxo Bank

Wood & Co: Κόβει τις τιμές στις 4 τράπεζες

Barclays: Τσεκούρι ως 64% στις τιμές στόχους των τραπεζών

«Ταύρος» η Morgan Stanley για τις τραπεζικές μετοχές

NBG: Τα δεδομένα, οι προθεσμίες και τα καλά νέα μετά τις εκλογές

ΧΑ: Πόσο «αρέσουν» 20 blue chips με discount 25%

UBS: Οι προβλέψεις για το 2015

ΝBG: Τα top picks στο χρηματιστήριο και ποιες μετοχές αποφεύγει

ΧΑ: Τα blue chips που έχουν ακόμα... δρόμο

v