Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

BofA: Αναπόφευκτη η συρρίκνωση των ελληνικών τραπεζών

BofA: Αναπόφευκτη η συρρίκνωση των ελληνικών τραπεζών

Με underpeform αξιολογεί τις τέσσερις ελληνικές τράπεζες η BofA. Αλλάζει τις τιμές-στόχους για τις μετοχές. Τι δείχνουν τα στοιχεία για τα νέα δάνεια. Θετικός ο οίκος στη δημιουργία μιας δημόσιας «bad bank».

TAGS ΤΡΑΠΕΖΕΣ

HSBC: Προτιμά τη μετοχή της Folli Follie

HSBC: Προτιμά τη μετοχή της Folli Follie

Η βελτίωση των μακροοικονομικών στοιχείων στηρίζει τις ελληνικές μετοχές καταναλωτικών αγαθών, υποστηρίζει η HSBC που είναι overweight για την Ελλάδα. Γιατί προτιμά τη μετοχή της FFG. Διατηρεί το «buy» για Jumbo.

Πού μπαίνει τώρα ο πήχης για 24 blue chips

Πού μπαίνει τώρα ο πήχης για 24 blue chips

Πώς αναπροσάρμοσαν τη «στρατηγική» τους οι αναλυτές, μετά τις αποφάσεις του Eurogroup. Με βάση ποια χαρακτηριστικά επιλέγουν εισηγμένες. Η επιστροφή των τραπεζικών μετοχών, ο ρόλος της Moody's και η επόμενη ημέρα.

«Ουδέτερη» η JP Morgan με το ελληνικό χρηματιστήριο

«Ουδέτερη» η JP Morgan με το ελληνικό χρηματιστήριο

Μικρό μέγεθος και υψηλό ρίσκο, τα δύο βασικά μειονεκτήματα της εγχώριας αγοράς έναντι των υπόλοιπων αναδυόμενων. Υπάρχει δυνατότητα για νέο ράλι, αν κλείσει γρήγορα η αξιολόγηση. Top pick ο ΟΤΕ.

Τελικά πόσο χρηματοοικονομικά αναλφάβητοι είμαστε;

Τελικά πόσο χρηματοοικονομικά αναλφάβητοι είμαστε;

Αποκαλυπτική έρευνα μεταξύ φοιτητών από το Πανεπιστήμιο Πειραιά. Οι συσχετίσεις μεταξύ φύλου, οικογενειακής κατάστασης και οι συγκρίσεις με το εξωτερικό. Η σημασία της δημιουργίας μιας νέας γενιάς ενημερωμένων πολιτών.

ΧΑ: Τα δέκα top picks που κερδίζουν στην αξιολόγηση

Οι ελληνικές μετοχές που επιλέγουν οι αναλυτές και μπορούν να ευνοηθούν τα μέγιστα από τη συγκυρία. Σε ποια στοιχεία εστιάζουν. Η προοπτική επαναξιολόγησης των ελληνικών assets.

Στην Ευρώπη το ποντάρισμα για μεγάλες αποδόσεις

Οι τέσσερις λόγοι που υπερτερούν οι ευρωπαϊκές μετοχές έναντι αυτών στις ΗΠΑ και ποιος είναι ο μεγάλος κίνδυνος για τη γηραιά ήπειρο. Τι δείχνουν οι συγκριτικές αποτιμήσεις. Από πού μπορεί να προέλθει η... έκπληξη.

Goldman Sachs: Εχουν... δρόμο ακόμη οι ελληνικές τράπεζες

Υψηλά περιθώρια ανόδου για τις ελληνικές τράπεζες βλέπει ο αμερικανικός οίκος, σημειώνοντας όμως ότι οι προοπτικές για τον κλάδο κρίνονται από τις πολιτικές εξελίξεις. Οι τιμές-στόχοι και η προτίμηση στον τίτλο της Alpha.

TAGS ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Οι προτάσεις της Saxo Bank για το β' τρίμηνο

Η διαρκής αύξηση του χάσματος ανάμεσα στις αντιλήψεις και την πραγματικότητα για τις τιμές των αξιογράφων και τη ρευστότητα δημιουργεί ευκαιρίες για τους επενδυτές. Λανθασμένη η αποτίμηση της Ευρώπης, Τι προτείνει ο οίκος.

TAGS ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ

Eurobank Equities: Οι τιμές-στόχοι για ΕΤΕ, Πειραιώς, Alpha Bank

Οι τρεις λόγοι που διατηρείται η αισιοδοξία, παρά την αβεβαιότητα και τις συνέπειες για τον κλάδο. Τι αναμένεται να δείξουν τα αποτελέσματα 4ου τριμήνου. Η σύγκριση με την ευρωζώνη και ποια τραπεζική μετοχή εμφανίζει πλεονέκτημα.

TAGS ΤΡΑΠΕΖΕΣ

JP Morgan: Πόσο μπορεί να ανέβει και πόσο να πέσει το ΧΑ

Τα top picks της Πειραιώς Χρηματιστηριακής

Αναβαθμίζει την μετοχή ΕΥΔΑΠ η IBG

Σε ελληνικές τράπεζες «στοιχηματίζει» το fund East Capital

Goldman Sachs: Αυξάνει τιμές-στόχους για Motor Oil και ΕΛΠΕ

Τα επτά top picks της Euroxx από το ΧΑ

Τα top picks της Beta από το ΧΑ

Τα επόμενα στοιχήματα στο Χρηματιστήριο

Eurobank Equities: Τα εξάμηνα των G.RE.CO και οι τιμές-στόχοι

Τα 6+1 blue chips που προτιμούν τώρα οι αναλυτές

v