Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

Blue chips: Οι πεντάδες για «επίθεση» και «άμυνα»

Blue chips: Οι πεντάδες για «επίθεση» και «άμυνα»

Οι νέες συνθήκες στο χρηματιστήριο και ποια είναι η «ιδιαιτερότητα» έναντι των ξένων αγορών. Οι κρίσιμες συγκρίσεις και η μεταβλητότητα των μετοχών. Πώς διαφοροποιούν τα δεδομένα οι όγκοι συναλλαγών. Αναλυτικοί πίνακες.

TAGS ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ

Aγορές: Διλήμματα και υποσχέσεις του β' εξαμήνου

Aγορές: Διλήμματα και υποσχέσεις του β' εξαμήνου

Τα δεδομένα που «φωτογραφίζουν» συνέχιση της ανόδου και τι μπορεί να ανατρέψει εντελώς την εικόνα. Πώς διαμορφώνονται οι αποτιμήσεις στους κύριους δείκτες. Το συγκριτικό πλεονέκτημα της Ευρώπης και οι εκτιμήσεις για την ελληνική αγορά.

TAGS ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ

Credit Suisse και Barclays δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στις τράπεζες

Credit Suisse και Barclays δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στις τράπεζες

Ο ελβετικός οίκος ξεκινάει την κάλυψη της Εθνικής με τιμή-στόχο 3,6 ευρώ, της Alpha Bank με 0,80 ευρώ και της Πειραιώς με 1,40 ευρώ ανά μετοχή. Κορυφαίες επιλογές για την Barclays η Eurobank και η Alpha Bank.

TAGS ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Οι ευκαιρίες και τα ρίσκα του rebound

Οι ευκαιρίες και τα ρίσκα του rebound

Πού βρίσκεται ο δείκτης EV/EBITDA για 13 μετοχές. Τα περιθώρια ανόδου, το πολιτικό ρίσκο και το «μούδιασμα» της υπεραισιοδοξίας για υψηλές αποδόσεις στην ευρωπεριφέρεια. Οι ευκαιρίες μακροπρόθεσμου ορίζοντα και τα βραχυπρόθεσμα ρίσκα. Τα κρίσιμα τεχνικά νούμερα.

Εισηγμένες: Τα μερίσματα του 2014

Εισηγμένες: Τα μερίσματα του 2014

Τι έχουν αποφασίσει οι διοικήσεις των εισηγμένων εταιρειών για τη διανομή μερισμάτων. Τα σενάρια για επιστροφές κεφαλαίου και προμερίσματα. Οι «αγελάδες μετρητών», οι σταθεροί τροφοδότες και οι συγκρίσεις με τα προηγούμενα χρόνια.

Οι μετοχές που ψηφίζουν τώρα οι αναλυτές

Η αστάθεια λόγω rebalancing και επανεμφάνισης του πολιτικού κινδύνου και τα ελκυστικά «σημεία εισόδου». Τα σενάρια για «φρέσκο χρήμα» στο Χρηματιστήριο και ποια «χαρτιά» προσελκύουν επενδυτικό ενδιαφέρον. Γιατί είναι πιθανή μια νέα αυτονόμηση των τραπεζών.

Ποιοι επενδυτές θα κάνουν... καλό Πάσχα

Οι κατηγορίες επενδύσεων και τα Αμοιβαία Κεφάλαια που «έδωσαν χρήμα» από την αρχή του χρόνου έως σήμερα. Ποιες τοποθετήσεις θα υποχρεώσουν τους κατόχους τους σε... φτωχό πασχαλινό τραπέζι. Πόσο κερδισμένοι βγήκαν όσοι τελικά «έμειναν Ελλάδα».

Πού ποντάρει τώρα η Λεωφόρος Αθηνών

Γιατί η Ελλάδα παραμένει hot story για τους ξένους. «Λοκομοτίβα» ο τραπεζικός κλάδος. Ο πολιτικός κίνδυνος και οι νέες προοπτικές. Τα «σινιάλα» που στέλνουν οι κρίσιμοι δείκτες για οικονομία και ΧΑ. Ποια «χαρτιά» κάνουν τη διαφορά.

ΧΑ: Μια σύγκριση που δίνει σήμα… υπεραπόδοσης

Ποια μηνύματα στέλνει ο δείκτης της κεφαλαιοποίησης του χρηματιστηρίου προς το ΑΕΠ της χώρας. Πώς συγκρίνεται με τις άλλες αγορές της Γηραιάς Ηπείρου. Αναλυτικοί πίνακες με στοιχεία των τελευταίων 18 ετών.

ΧΑ: Δώδεκα μετοχές που αξίζουν τα λεφτά τους

Ποια «βαριά» χαρτιά εμφανίζονται «υποτιμημένα» με βάση τα θεμελιώδη στοιχεία και τη σύγκριση με το εξωτερικό. Το κρυφό όπλο για το χρηματιστήριο και πού υστερεί έναντι του ανταγωνισμού. Αναλυτικοί πίνακες για μετοχές και κλάδους.

TAGS ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ

Ερχονται ριζικές αλλαγές στην αγορά παραγώγων

ΧΑ: «Ανάσες» πριν το ραντεβού με τις 1.400 μονάδες

Τράπεζες: Τα τέσσερα «κλειδιά» των ΑΜΚ

Επτά χρηματιστές «προβλέπουν» για το ΧΑ

BofA: Οι τιμές-στόχοι στις τράπεζες μετά το stress test

ΧΑ: Οι μικρές μετοχές με τις... τριψήφιες αποδόσεις

Alpha Finance: Ποιες μετοχές θα «τρέξουν»

Ποιες μετοχές θα ανέβουν το 2014

Πόσο χρήμα δίνουν φέτος τα μερίσματα

Eurobank Equities: Οι τιμές-στόχοι στις τράπεζες

v