ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

Ποια blue chips… αξίζουν τα λεφτά τους

Ποια blue chips… αξίζουν τα λεφτά τους

Η γρήγορη προσέγγιση των 1.000 μονάδων και πώς διαμορφώνονται τα δεδομένα στο ταμπλό. Ποιοι τίτλοι δείχνουν ελκυστικοί, πού τα θεμελιώδη μεγέθη σηκώνουν συζήτηση. Ο κίνδυνος υπερθέρμανσης, το μήνυμα του εξαμήνου και η στατιστική.

Χ.Α.: Κρίνονται πολλά στον κινητό των 200 ημερών

Χ.Α.: Κρίνονται πολλά στον κινητό των 200 ημερών

Σε καμπή το χρηματιστήριο, σύμφωνα με την τεχνική ανάλυση. Τι σηματοδοτεί το κλείσιμο του Γενικού Δείκτη πάνω από τον ΚΜΟ 200 ημερών. Ποια είναι τα περιθώρια περαιτέρω αντίδρασης και ποια τα επίπεδα στήριξης για τους δείκτες.

ΧΑ: Το stock picking των 900 μονάδων

ΧΑ: Το stock picking των 900 μονάδων

Γιατί η διόρθωση και η πίεση λόγω των εξελίξεων στη Συρία μπορούν να αποδειχθούν ευκαιρία για τοποθετήσεις και αναδιαρθρώσεις χαρτοφυλακίων. Ποια «χαρτιά» ξεχωρίζουν στη συγκυρία και ποια είναι τα ρίσκα. Τι δείχνουν οι αποτιμήσεις.

Εισηγμένες: Τα εξάμηνα… πίσω από τη βιτρίνα

Εισηγμένες: Τα εξάμηνα… πίσω από τη βιτρίνα

Τι δείχνουν για οικονομία και επιχειρείν τα εξάμηνα. Οι παραμορφωτικοί φακοί έκτακτων αποτελεσμάτων. Σημεία κοπώσεως στους εξαγωγείς, μικτή εικόνα στα κρατικόχαρτα. Τα turn around stories, τα «γεμάτα ταμεία» και τα... μικρομεσαία διαμάντια.

Ποια «βαριά χαρτιά» είναι σε κρίσιμη καμπή

Ποια «βαριά χαρτιά» είναι σε κρίσιμη καμπή

Σε φάση διόρθωσης και πάλι Γενικός Δείκτης και FTSE Large Cap, με «βαρίδι» τις γεωπολιτικές ανησυχίες. Σε ποια επίπεδα συναντούν ισχυρές στηρίξεις τα «βαριά χαρτιά». Ποια περνούν σε υπερπουλημένα επίπεδα. Το μήνυμα του FT Mid.

22 εισηγμένες που έδωσαν χρήμα στους μετόχους

Ποιες μετοχές ξεχώρισαν την περίοδο της κρίσης για τα μερίσματα και τις επιστροφές κεφαλαίου που προσέφεραν. Οι αποδόσεις που "ζαλίζουν". Γιατί απείχαν κερδοφόρες εταιρίες. Αναλυτικός πίνακας.

Τα πέντε λάθη των πρωτάρηδων επενδυτών

H ψυχολογία μπορεί να παγιδεύσει τους νέους επενδυτές και να τους οδηγήσει σε πολύ σημαντικά λάθη, γράφει ο Jeff Reeves. Κρίσιμος ο παράγοντας ψυχραιμία, λάθος η τακτική της "αγέλης". Πού αλλού κινδυνεύουν να την... πατήσουν οι νέοι.

Σπάνιες επενδύσεις για τα… λεπτά πορτοφόλια!

Εξειδικευμένες επενδύσεις από όλο τον κόσμο που προσφέρονται και για όσους διαθέτουν λεπτό… πορτοφόλι - Το «μενού» των α/κ για τοποθετήσεις σε ενέργεια, εμπορεύματα, εταιρικά ομόλογα, ακίνητα και αναδυόμενες αγορές.

TAGS ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ

Δημιουργήστε μόνοι σας το χαρτοφυλάκιό σας!

Τέσσερα ενδεικτικά χαρτοφυλάκια προσαρμοσμένα στο προφίλ, στις ανάγκες και στα επιμέρους χαρακτηριστικά κάθε επενδυτή. Οι βασικές αρχές που αφορούν τη σύνθεσή τους. Τι πρέπει να προσέξουν οι επενδυτές.

Abraham: Επενδύστε όπως οι καλύτεροι του κόσμου

Η στρατηγική του W. Buffett, οι αρετές της υπομονής και της πειθαρχίας. Η προσέγγιση των επενδύσεων σαν αγώνας μαραθωνίου. Γιατί πρέπει να προσέχουμε τους "εστεμμένους" επενδυτικούς γκουρού.

TAGS ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ

ΧΑ: Τα οκτώ «βαριά χαρτιά» που ξεχωρίζουν στην κρίση

ETE: Trade για γερά… πορτοφόλια σε μετοχές-warrants

ETE: Τα 2+1 κλειδιά για warrants - νέες μετοχές

Ποιες μετοχές μπαίνουν στο στόχαστρο των ξένων

Ελλάδα: Η νέα, «καυτή», αναδυόμενη αγορά

Πώς να επενδύσετε τα χρήματά σας

Ό,τι πρέπει να ξέρετε για τα warrants

ΧΑ:Τι πρέπει να ξέρετε για ανακεφαλαιοποιήσεις

Εμπορική Credicom: Λανσάρει την Credicom Visa

To "plan B" της Σοφοκλέους

v