Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

XA: Οι καταλύτες για το επόμενο τρίμηνο

XA: Οι καταλύτες για το επόμενο τρίμηνο

Η ώθηση από το πρωτογενές πλεόνασμα και την πορεία της οικονομίας και τα ρίσκα της παρατεταμένης αβεβαιότητας. «Προληπτικές πωλήσεις» από emerging funds και ψύχραιμη στάση του smart money. Ποια είναι τα κρίσιμα νούμερα.

JPMorgan: Eυκαιρίες στα ελληνικά warrants

JPMorgan: Eυκαιρίες στα ελληνικά warrants

Φθηνό τρόπο για να συμμετάσχει ένας επενδυτής στην ελληνική ανάκαμψη θεωρεί η JP Morgan τα warrants των τραπεζών. Γιατί υποστηρίζει ότι είναι καλύτερη επιλογή από τις μετοχές. Οι αποτιμήσεις και οι προβλέψεις για την πορεία τους.

TAGS ΤΡΑΠΕΖΕΣ

To «μενού» του συντηρητικού επενδυτή

To «μενού» του συντηρητικού επενδυτή

Τι αποδόσεις παίζουν σήμερα σε προθεσμιακές καταθέσεις, αμοιβαία κεφάλαια, τίτλους δημοσίου, εταιρικά ομόλογα και ασφαλιστικά προϊόντα. Οι κινήσεις με στόχο να διατηρηθούν οι επιδόσεις των προηγούμενων ετών. Κίνδυνοι και ευκαιρίες.

TAGS ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ

ΧΑ: Τα τεχνικά σήματα που στέλνει ο ΚΜΟ

ΧΑ: Τα τεχνικά σήματα που στέλνει ο ΚΜΟ

Ποιες μετοχές δίνουν σήμα αγοράς και ποιες πώλησης. Οι τίτλοι που υπερβαίνουν τον κινητό τους μέσο όρο και ποιοι κινούνται σε χαμηλότερα επίπεδα. Πότε πρέπει να προσέχουμε τον ΚΜΟ. Αναλυτικός πίνακας για όλες τις μετοχές.

UBS: Τι προβλέπει η τεχνική ανάλυση για το 2014

UBS: Τι προβλέπει η τεχνική ανάλυση για το 2014

Τι επισημαίνει το report της τεχνικής ανάλυσης της UBS για το 2014. Οι εκτιμήσεις για το μακροπρόθεσμο ράλι στις μετοχές, τις αποδόσεις των ομολόγων, το αμερικανικό νόμισμα, το χρυσό αλλά και τα εμπορεύματα. Οι φόβοι και τα ρίσκα.

Goldman Sachs: Πού να επενδύσετε τώρα!

Ποιες οι τιμές στόχοι του αμερικανικού επενδυτικού οίκου για τα βασικά asset classes. Τι εκτιμά για τον S&P 500 και την πιθανότητα πτώσης του. Οι κατηγορίες μετοχών που είναι φαβορί για φέτος, αλλά και το δύσκολο 2014 για τα εμπορεύματα.

Δύο «συνταγές» για χρηματιστηριακά κέρδη

Πηγαίνοντας με τους «νικητές» του ταμπλό, ή ψάχνοντας για επενδυτικές ευκαιρίες κάπου στον πάτο του βαρελιού. Οδηγίες προς ναυτιλομένους με βάση τις ιστορικές αποδόσεις της τελευταίας πενταετίας. Αναλυτικός πίνακας.

Blue chips για απόδοση με «δείκτη προστασίας»

Ποια είναι τα «βαριά χαρτιά» με τον καλύτερο συνδυασμό ρίσκου-απόδοσης. Πώς υπολογίζεται ο κίνδυνος και πότε «συμφέρει» η... αποχή. Tι δείχνει η σύγκριση του ΧΑ με τις μεγάλες ξένες αγορές. Οι «παγίδες» και πώς αποφεύγονται.

TAGS ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ

ΧΑ: Επτά χρηματιστές μιλούν για το 2014

Πώς βλέπουν την πορεία της ελληνικής αγοράς μετά και τις τελευταίες εξελίξεις επτά γνωστά ονόματα της αγοράς. Οι προβλέψεις για τη νέα χρονιά. Η στάση των ξένων, ο φόβος για πολιτική αστάθεια και ο… κίνδυνος της βλακείας!

XA: Ποιες μετοχές θα πρωταγωνιστήσουν το 2014

Τι αποκαλύπτει η μελέτη των τελευταίων 12 μηνών (LTM) για 22 μετοχές. Ποιες είναι οι εκτιμήσεις των αναλυτών. Οι 10 τίτλοι που είναι διαπραγματεύσιμοι με χαμηλότερους δείκτες από την αγορά. Η 12άδα που κρύβει τις εκπλήξεις. Αναλυτικοί πίνακες.

Εισηγμένες: Ταμειακές ροές που βγάζουν... μάτι!

Τι θα κάνει το «έξυπνο χρήμα» με τα warrants

Κερδισμένοι και χαμένοι του εννεαμήνου

Τα μυστικά της «δεκάδας» του MSCI

Εξαγωγικές μετοχές: Το «άριστο» χαρτοφυλάκιο

G.S.: «Ταύρος» για μετοχές, «αρκούδα» στα ομόλογα

UBS: Διόρθωση το Νοέμβριο πριν το year-end rally!

UBS: «Το νου σας» στις ελληνικές μετοχές!

Ολο το παιχνίδι των ξένων στο Χρηματιστήριο

Συνθήκες υπερθέρμανσης στο Χρηματιστήριο

v