ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

Goldman Sachs: Πού να επενδύσετε τώρα!

Goldman Sachs: Πού να επενδύσετε τώρα!

Ποιες οι τιμές στόχοι του αμερικανικού επενδυτικού οίκου για τα βασικά asset classes. Τι εκτιμά για τον S&P 500 και την πιθανότητα πτώσης του. Οι κατηγορίες μετοχών που είναι φαβορί για φέτος, αλλά και το δύσκολο 2014 για τα εμπορεύματα.

Δύο «συνταγές» για χρηματιστηριακά κέρδη

Δύο «συνταγές» για χρηματιστηριακά κέρδη

Πηγαίνοντας με τους «νικητές» του ταμπλό, ή ψάχνοντας για επενδυτικές ευκαιρίες κάπου στον πάτο του βαρελιού. Οδηγίες προς ναυτιλομένους με βάση τις ιστορικές αποδόσεις της τελευταίας πενταετίας. Αναλυτικός πίνακας.

Blue chips για απόδοση με «δείκτη προστασίας»

Blue chips για απόδοση με «δείκτη προστασίας»

Ποια είναι τα «βαριά χαρτιά» με τον καλύτερο συνδυασμό ρίσκου-απόδοσης. Πώς υπολογίζεται ο κίνδυνος και πότε «συμφέρει» η... αποχή. Tι δείχνει η σύγκριση του ΧΑ με τις μεγάλες ξένες αγορές. Οι «παγίδες» και πώς αποφεύγονται.

TAGS ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ

ΧΑ: Επτά χρηματιστές μιλούν για το 2014

ΧΑ: Επτά χρηματιστές μιλούν για το 2014

Πώς βλέπουν την πορεία της ελληνικής αγοράς μετά και τις τελευταίες εξελίξεις επτά γνωστά ονόματα της αγοράς. Οι προβλέψεις για τη νέα χρονιά. Η στάση των ξένων, ο φόβος για πολιτική αστάθεια και ο… κίνδυνος της βλακείας!

XA: Ποιες μετοχές θα πρωταγωνιστήσουν το 2014

XA: Ποιες μετοχές θα πρωταγωνιστήσουν το 2014

Τι αποκαλύπτει η μελέτη των τελευταίων 12 μηνών (LTM) για 22 μετοχές. Ποιες είναι οι εκτιμήσεις των αναλυτών. Οι 10 τίτλοι που είναι διαπραγματεύσιμοι με χαμηλότερους δείκτες από την αγορά. Η 12άδα που κρύβει τις εκπλήξεις. Αναλυτικοί πίνακες.

Εισηγμένες: Ταμειακές ροές που βγάζουν... μάτι!

Όταν τα κέρδη εννεαμήνου λένε τη… μισή αλήθεια, ή αλλιώς πώς 32 εισηγμένες εταιρείες ενίσχυσαν το ταμείο τους πολύ περισσότερο από το ύψος των λογιστικών τους αποτελεσμάτων. Αναλυτικός πίνακας.

Τι θα κάνει το «έξυπνο χρήμα» με τα warrants

Tο μπλόκο στα emerging funds για warrants και γιατί hedge funds και μεγάλοι ιδιώτες θα κρατήσουν τις θέσεις τους. Tα μηνύματα από Λονδίνο και οι εκτιμήσεις χρηματιστών. Οι επιλογές των επενδυτών στην περίπτωση της Alpha.

TAGS ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Κερδισμένοι και χαμένοι του εννεαμήνου

Η πρώτη αποτίμηση της πορείας των εισηγμένων. Ποιοι «μεγάλοι» όμιλοι διακρίθηκαν και ποιες «μικρομεσαίες» εταιρείες έκλεψαν την παράσταση. Οι όμιλοι που γύρισαν τις ζημίες σε κέρδη. Ποια είναι τα προβλήματα. Αναλυτικοί πίνακες.

Τα μυστικά της «δεκάδας» του MSCI

Οι ευκαιρίες και τα ρίσκα για τις δέκα μετοχές που συμπεριλαμβάνονται στο δείκτη MSCI. Ποιες δείχνουν να έχουν το πλεονέκτημα και γιατί. Ο ρόλος των κεφαλαίων ενεργητικής διαχείρισης. Αναλυτικοί πίνακες με το μετοχολόγιο, τις σταθμίσεις και τις αποτιμήσεις των τίτλων.

Εξαγωγικές μετοχές: Το «άριστο» χαρτοφυλάκιο

Πώς να «παίξετε» στο ΧΑ το στοίχημα της ανάκαμψης μέσω εξωστρέφειας. Τα κριτήρια επιλογής του stock picking και τα τρία επίπεδα αξιολόγησης. Ο κρίσιμος ρόλος απόδοσης-κινδύνου. Πίνακες με τις σταθμίσεις.

TAGS ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ

G.S.: «Ταύρος» για μετοχές, «αρκούδα» στα ομόλογα

UBS: Διόρθωση το Νοέμβριο πριν το year-end rally!

UBS: «Το νου σας» στις ελληνικές μετοχές!

Ολο το παιχνίδι των ξένων στο Χρηματιστήριο

Συνθήκες υπερθέρμανσης στο Χρηματιστήριο

Το «μάκρο» στοίχημα της αγοράς

Τα μυστικά των ETFs και οι... κρυμμένες ευκαιρίες

JP Morgan: H Ελλάδα ξανά στον επενδυτικό χάρτη

Τα 17 «διαμάντια» της μεσαίας κεφαλαιοποίησης

ΧΑ: Παιχνίδια για γερά «χέρια» στις 1.000 μονάδες

v