Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ανάκαμψη στη Wall μετά το «sell off»

Σε θετικό έδαφος κινούνται οι μετοχές στην Wall Street, με τα εταιρικά αποτελέσματα να βρίσκονται στο επίκεντρο. Η αισιοδοξία για λύση στην Ελλάδα οδηγεί το ευρώ υψηλότερα. Οριακές απώλειες για το χρυσό. Βουτιά 17% για την μετοχή της Michael Kors.

Μικρή άνοδο καταγράφουν οι μετοχές στην αμερικάνικη αγορά μετά την χθεσινή βουτιά, με το βλέμμα των επενδυτών να είναι επικεντρωμένο στα εταιρικά αποτελέσματα. 

O Dow Jones ενισχύεται 0,22% στις 18.084 μονάδες, ο Nasdaq κινείται 0,32% υψηλότερα στις 5.051 μονάδες, ενώ ο S&P 500 καταγράφει άνοδο 0,28% στις 2.111 μονάδες. 

Στα εμπορεύματα, το αργό πετρέλαιο καταγράφει πτώση 0,81% στα 57,55 δολάρια το βαρέλι, ενώ ο χρυσός υποχωρεί 0,07% στα 1.187 δολάρια ανά ουγκιά.

Στην αγορά συναλλάγματος, το δολάριο ενισχύεται του γεν και της βρετανικής λίρας. Η ισοτιμία με το ευρωπαϊκό νόμισμα διαμορφώνεται στο 1,09 από 1,08 νωρίτερα την Τετάρτη, καθώς το ευρώ διέγραψε τις απώλειες μετά την είδηση για την Ελλάδα.

Στο επιχειρηματικό μέτωπο, βουτιά 17% πραγματοποιεί η μετοχή της Michael Kors, μετά τις απογοητευτικές προβλέψεις για τα κέρδη του 2016.

Άλμα 7,5% σημειώνει η μετοχή της Tiffany, μετά την ανακοίνωση κερδών τριμήνου που ήταν καλύτερα των αποτελεσμάτων.

Άνοδο 4,9% καταγράφει η μετοχή της Hormel, μετά την συμφωνία με την Spam για την εξαγορά της Applegate.

 

Αλέξανδρος Μανωλάτος [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v