Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ανεργία Vs πετρέλαιο στη Wall

Ηπιες διακυμάνσεις για τους δείκτες της Wall Street, καθώς τα θετικά στοιχεία από την ανεργία αντισταθμίζονται από την αύξηση των πετρελαικών τιμών. Μικτές τάσεις στις ευρωπαϊκές αγορές.

Ηπιες διακυμάνσεις για τους δείκτες της Wall Street, καθώς τα θετικά στοιχεία από την ανεργία αντισταθμίζονται από την αύξηση των πετρελαικών τιμών. Μικτές τάσεις στις ευρωπαϊκές αγορές.

Ο δείκτης Dow Jones άνοιξε 0,1% υψηλότερα στις 12.271 μονάδες, ενώ αντιθέτως κατά 0,08% υποχωρεί ο δείκτης S&P 500 στις 1.329 μονάδες και κατά 0,09% ο δείκτης Nasdaq στις 2.796 μονάδες.

Η ανεργία στις ΗΠΑ υποχώρησε οριακά στο 8,9% το Φεβρουάριο δημιουργώντας θετικό κλίμα στην αγορά. Ωστόσο η συνεχής αύξηση των πετρελαικων τιμών αντιστάθμισε αυτή την αισιοδοξία.

Εν τω μεταξύ, μικτές τάσεις επικρατούν στις ευρωπαϊκές αγορές, με τον δείκτη FTSE του Λονδίνου να κινείται 0,32% υψηλότερα στις 6.024 μονάδες, τον δείκτη DAX της Φρανκφούρτης να ενισχύεται κατά 0,2% στις 7.240 μονάδες, αλλά τον δείκτη CAC του Παρισιού να υποχωρεί κατά 0,1% περίπου, στις 4.057 μονάδες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v