Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Δευτέρας

Ο ΟΠΑΠ πραγματοποιεί συνέντευξη τύπου όπου θα παρουσιαστεί η νέα ειδική πολιτική και διαδικασία σε σχέση με το πρόγραμμα χορηγιών και οικονομικών ενισχύσεων. Η Sprider Stores ανακοινώνει τα οικονομικά αποτελέσματα της χρήσης 2007, ενώ η Jumbo ανακοινώνει τα αποτελέσματα εξαμήνου. Η Plias πραγματοποιεί γ.σ. με βασικό θέμα την αύξηση κεφαλαίου.

Η ατζέντα της Δευτέρας
Σήμερα, Δευτέρα

Οικονομικά αποτελέσματα

Η Sprider Stores ανακοινώνει τα οικονομικά αποτελέσματα της χρήσης 2007, ενώ η Jumbo ανακοινώνει τα αποτελέσματα εξαμήνου.

Συνεντεύξεις Τύπου

Ο ΟΠΑΠ πραγματοποιεί συνέντευξη τύπου σήμερα και ώρα 11.30 π.μ., όπου θα παρουσιαστεί η νέα ειδική πολιτική και διαδικασία σε σχέση με το πρόγραμμα χορηγιών και οικονομικών ενισχύσεων.

Εταιρικές πράξεις

Σήμερα, πρόκειται να εκποιηθούν 67 μετοχές της εταιρίας ”FASHION BOX ΕΛΛΑΣ”, οι οποίες αποτελούν αδιάθετα κλασματικά υπόλοιπα, που προέκυψαν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας. Η τιμή εκκίνησης για την εκποίηση των μετοχών δεν μπορεί να είναι κατώτερη από την αμέσως προηγούμενη από την εκποίηση τιμή κλεισίματος της μετοχής σε ποσοστό μεγαλύτερο του δύο τοις εκατό (2%).

Γενικές συνελεύσεις

PLIAS: Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, στις 10:00, στα γραφεία της Εταιρίας, 71ο χλμ Εθνικής Οδού Αθηνών Λαμίας, Βαθύ Δήμου Αυλίδος Ν. Ευβοίας, με θέματα ημερησίας διάταξης:

1. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας, εφαρμοζομένου του άρθρου 13α του Κ.Ν. 2190/20 σε περίπτωση μερικής κάλυψης του ποσού της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου, και αντίστοιχης τροποποίησης του άρθρου 3 του Καταστατικού της Εταιρείας.

2. Κωδικοποίηση του Καταστατικού της Εταιρείας σε ενιαίο κείμενο με την ενσωμάτωση της ανωτέρω τροποποίησης του άρθρου 3 του Καταστατικού της Εταιρείας.

3. Συμπλήρωση των όρων του προγράμματος διάθεσης μετοχών της Εταιρείας στο προσωπικό και την διοίκηση αυτής με την μορφή των δικαιωμάτων προαίρεσης (stock option plan), που είχε αποφασιστεί με την από 29.06.2007 απόφαση της Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της Εταιρείας.

Οικονομικά στοιχεία

- Προσωρινά στοιχεία για τις εμπορευματικές συναλλαγές (Δεκέμβριος).

Φορολογία

* Από το υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών ανακοινώνεται ότι η προθεσμία υποβολής των δηλώσεων για την καταβολή του εφάπαξ φόρου των αποθεμάτων πετρελαίου εσωτερικής καύσης (DIESEL) θέρμανσης που επιβάλλεται, λήγει σήμερα 25 Φεβρουαρίου 2008.

Διάφορα

* Οι εργαζόμενοι στον ΕΛΤΑ πραγματοποιούν σήμερα 24ωρη απεργία στην Αττική και συγκέντρωση ώρα 10.30 στο Υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών αντιδρώντας στην ιδιωτικοποίηση.

* Η Υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας κ. Φάνη Πάλλη – Πετραλιά θα συναντηθεί την σήμερα Δευτέρα και ώρα 13:00 μ.μ. με την Γενική Ομοσπονδία Προσωπικού Κλάδου Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΓΕΝΟΠ - ΔΕΗ) για θέματα που αφορούν την ασφαλιστική μεταρρύθμιση. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην Σταδίου 29.

* Συνεδριάζει τη σήμερα και ώρα 12:00 η Εκτελεστική Επιτροπή της ΓΣΕΕ με θέματα τις εξελίξεις στο ασφαλιστικό, την ΕΓΣΣΕ για το έτος 2008 και τη λήψη αποφάσεων.

* H Υφυπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας κα Σοφία Καλαντζάκου, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας κος Δημήτρης Κοντός και ο Διοικητής του ΟΑΕΔ κος Γιώργος Βερναδάκης, πρόκειται να πραγματοποιήσουν επίσκεψη εργασίας στη Θεσσαλονίκη με θεσμικούς φορείς, κοινωνικούς εταίρους και υπηρεσιακά στελέχη σήμερα Δευτέρα 25 και την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2008.

* Ο Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Άρης Σπηλιωτόπουλος σήμερα, 25 Φεβρουαρίου, θα έχει συνάντηση εργασίας με τους Νομάρχες όλης της Χώρας (Ξενοδοχείο ”Electra Palace”, πλ. Αριστοτέλους, Θεσσαλονίκη).

* Ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γιώργος Αλογοσκούφης θα συναντηθεί στις 11.00 με το Προεδρείο της ΑΔΕΔΥ, ενώ στις 12.30 θα είναι ομιλητής στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος, που θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Διεθνή

ΗΠΑ

- Μεταπωλήσεις κατοικιών (Ιανουάριος).

- Ομιλία μελών της Fed κ. Kroszner και κ. Mishkin.

Ευρωζώνη

- Ομιλία Προέδρου της ΕΚΤ κ. Trichet.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v