Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Τετάρτης

Παρουσίαση της εταιρίας Φουρλής στην Ένωση Θεσμικών Επενδυτών. Οι εταιρίες Frigoglass, Motor Oil και Τράπεζα Κύπρου ανακοινώνουν τα αποτελέσματα χρήσης για το 2007. Οι εταιρίες Κλωνατέξ και Δρομέας πραγματοποιούν έκτακτες γενικές συνελεύσεις.

Η ατζέντα της Τετάρτης
Σήμερα, Τετάρτη

Οικονομικά αποτελέσματα

- Οι εταιρίες Frigoglass, Motor Oil και Τράπεζα Κύπρου ανακοινώνουν τα αποτελέσματα χρήσης για το 2007.

Παρουσιάσεις

Παρουσίαση της εταιρίας Φουρλής στην Ένωση Θεσμικών Επενδυτών.

Γενικές συνελεύσεις

ΔΡΟΜΕΑΣ: Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της εταιρίας, στις 13:00, στα γραφεία της εταιρίας στην ΒΙ.ΠΕ. ΣΕΡΡΩΝ, Τ.Κ. 621 21 ΛΕΥΚΩΝΑΣ ΣΕΡΡΩΝ, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Έγκριση αγοράς 5.860 ονομαστικών μετοχών της θυγατρικής ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία ”ΚΑΛΟΥΠΙΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑΛΛΟΥ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ Ανώνυμη Βιομηχανική και Εμπορική Εταιρία” και τον διακριτικό τίτλο ”ΚΕΜ ΑΒΕΕ”, εδρεύουσας στον Δήμο Λευκώνα ν. Σερρών (Βι.Πε. Σερρών).

2. Παροχή αδείας για σύμβαση εμπορικής μίσθωσης καταρτισθείσας με την εδρεύουσα στον Δήμο Λευκώνα ν. Σερρών ανώνυμη εταιρία με την επωνυμία ”ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ-ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ Ανώνυμη Εταιρία” και με τον διακριτικό τίτλο ”ΚΕΑ Α.Ε.”, κατ εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 23α του ΚΝ.2190/1920, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.

ΚΛΩΝΑΤΕΞ: Β’ επαναληπτικές έκτακτες γενικές συνελεύσεις των κοινών και προνομιούχων μετόχων και ώρα 11.30’ π.μ. στα γραφεία της εταιρίας, Κηφισού και Κωνσταντινουπόλεως 1, Περιστέρι με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Αύξηση της ονομαστικής αξίας των μετοχών με αντίστοιχη μείωση του αριθμού των μετοχών (reverse split), μείωση της ονομαστικής αξίας των μετοχών με συμψηφισμό συσσωρευμένων ζημιών.

2. Μετατροπή προνομιούχων μετοχών σε κοινές.

3. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου υπέρ των παλαιών Μετόχων με καταβολή μετρητών.

4. Τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού της Εταιρείας.

5. Τροποποίηση του άρθρου 4 του Καταστατικού, για την διάρκεια της Εταιρείας.

6. Έκδοση μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου, με παραίτηση του δικαιώματος των παλαιών Μετόχων.

Διάφορα

* Σήμερα στις 10.00, θα συνεδριάσει το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εξωτερικών και Άμυνας, με θέματα Υπουργείου Άμυνας και Εσωτερικών.

Στις 11.00, θα συνεδριάσει η Κυβερνητική Επιτροπή, στη διάρκεια της οποίας, ο Υπουργός ΠΕΧΩΔΕ κ. Σουφλιάς θα παρουσιάσει το Εθνικό Χωροταξικό Σχέδιο.

Στις 14.00, ο Πρωθυπουργός θα συναντηθεί, στο Μέγαρο Μαξίμου, με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο.

* Συνέντευξη τύπου πραγματοποιηθεί σήμερα και ώρα 12:30, το Παρατηρητήριο για την ΚτΠ στην αίθουσα εκδηλώσεων της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης (Φραγκούδη 11 & Αλεξάνδρου Πάντου, Καλλιθέα).

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση των συμπερασμάτων που προκύπτουν από τη μέτρηση των δεικτών eEurope και i2010 για το 2007.

* Ο Υπουργός Ανάπτυξης κ. Χρήστος Φώλιας, σήμερα στις 10:00, θα συμμετάσχει στο Κυβερνητικό Συμβούλιο Εξωτερικών και Άμυνας (ΚΥΣΕΑ) και στις 11:00 στην Κυβερνητική Επιτροπή.

Στις 14:00, θα έχει συνεργασία με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Αλέξανδρο Κοντό και τον Υφυπουργό Ανάπτυξης κ. Γιώργο Βλάχο.

Στις 15:30, ο κ. Φώλιας θα συναντηθεί, στο Υπουργείο Ανάπτυξης, με τον Πρέσβη του Παναμά κ. Antonio Taquis.

Στις 19.00, θα απευθύνει χαιρετισμό στην εκδήλωση της παρουσίασης του Προέδρου του Επιστημονικού Συμβουλίου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Έρευνας (ΕΣΕ) καθηγητή κ. Φώτη Καφάτου με θέμα: ”Το ΕΣΕ: Η Ευρωπαϊκή Πρωτοβουλία Αριστείας ενδυναμώνει τις Εθνικές Πρωτοβουλίες” (ERC: European Excellence Initiative Reinforcing National Initiatives).

Η εκδήλωση, στην οποία θα παραστεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας, πραγματοποιείται στο αμφιθέατρο Cotsen Hall (Αναπήρων Πολέμου 9, Αθήνα) με αφορμή τη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Έρευνας, που γίνεται στην Αθήνα, στις 28 και 29 Φεβρουαρίου 2008.

Διεθνή

ΗΠΑ

- Πωλήσεις νέων κατοικιών (Ιανουάριος).

- Παραγγελίες διαρκών καταναλωτικών αγαθών (Ιανουάριος).

Μεγάλη Βρετανία

- Ιδιωτική κατανάλωση (Δ’ Τρίμηνο).

- Κυβερνητικές δαπάνες (Δ’ Τρίμηνο).

- Ανακοίνωση για το ΑΕΠ (Δ’ Τρίμηνο).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v