Η ατζέντα της Παρασκευής

Έκτακτη γενική συνέλευση πραγματοποιεί η εταιρία Ipirotiki με βασικότερα θέματά της την έκδοση ομολογιακού δανείου μετατρέψιμου σε μετοχές της εταιρίας, καθώς και την τροποποίηση άρθρων του καταστατικού.

Η ατζέντα της Παρασκευής
Σήμερα, Παρασκευή

Γενικές συνελεύσεις

IPIROTIKI SOFTWARE & PUBLICATIONS Α.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 15:00, στον πολυχώρο Αθηναΐς, αίθουσα Silk Room, Καστοριάς 34-36, Βοτανικός, Τ.Κ 104 47, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Τροποποίηση άρθρων του καταστατικού, συμπεριλαμβανομένων των άρθρων (6) περί είδους μετοχών και αυξήσεων μετοχικού κεφαλαίου, (9) περί αρμοδιοτήτων της Γενικής Συνέλευσης, (15) περί εξαιρετικής απαρτίας της Γενικής Συνέλευσης, και (20) περί εξουσίας και αρμοδιότητας του Διοικητικού Συμβουλίου, του καταστατικού της εταιρίας σχετικά με την έκδοση ομολογιακών δανείων και την προσαρμογή τους στις διατάξεις του Ν. 3156/2003.

2. Έκδοση ομολογιακού δανείου μετατρέψιμου σε μετοχές της εταιρίας και παροχή εξουσιοδότησης στο Διοικητικό Συμβούλιο προς καθορισμό των ειδικότερων όρων του ως άνω Ομολογιακού Δανείου.

3. Κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων, αναφορικά με το ανωτέρω ομολογιακό δάνειο μετατρέψιμο σε μετοχές της εταιρίας.

4. Άλλα θέματα και ανακοινώσεις.

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Επιχειρηματικά αποθέματα Νοεμβρίου.

- Βιομηχανική παραγωγή Δεκεμβρίου.

Σάββατο 17/1

Διάφορα

Η ΓΕΝ.Ο.Π./ΔΕΗ πραγματοποιεί το 29ο Τακτικό Απολογιστικό & Εκλογικό συνέδριό της, στις 09:30 π.μ., στο ξενοδοχείο President, με θέματα ημερήσιας διάταξης: α) Διοικητικός απολογισμός, β) Προγραμματισμός δράσης, γ) Οργανωτικά (τροποποίηση Καταστατικού), δ) Αρχαιρεσίες για Διοικητικό Συμβούλιο – Εξ. Επιτροπή & Αντιπροσώπους ΓΣΕΕ. Το συνέδριο θα διαρκέσει μέχρι τις 18 Ιανουαρίου.

Κυριακή 18/1

Διάφορα

Διαρκεί το 29ο τακτικό απολογιστικό & εκλογικό συνέδριο της ΓΕΝ.Ο.Π./ΔΕΗ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v