Συνάντηση με τον διευθύνοντα σύμβουλο και πρόεδρο του ΔΣ του Euronext Στεφάν Μπουζνά είχε στο Μαξίμου ο πρωθυπουργός.
Οι δυο άντρες συναντήθηκαν στον απόηχο της επιτυχημένης δημόσιας πρότασης για το Χρηματιστήριο της Αθήνας, στην οποία ανταποκρίθηκε θετικά το 74,25% των μετόχων της ΕΧΑΕ.
Ο Στεφάν Μπουζνά σε πρόσφατη συνέντευξή του στο CNBC τόνισε ότι η εξαγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών κινείται στη λογική της ενοποίησης των αγορών κεφαλαίου.
Ο ίδιος σημείωνε ότι η Ελλάδα, η οποία ανήκε στις χώρες που χαρακτηρίζονταν με το υποτιμητικό ακρωνύμιο PIGS και είχαν γίνει στόχος κριτικής, έχει καταφέρει να δανείζεται με πολύ χαμηλά επιτόκια, πιο κάτω από αυτά του Ηνωμένου Βασιλείου και της Γαλλίας ενώ χαρακτήριζε εκπληκτικές τις μεταρρυθμίσεις και την τεράστια προσπάθεια της ελληνικής κοινωνίας.