Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day
Μιχαήλ Γελαντάλις
Στη θέση του Εκηβόλου
ο Μιχαήλ Γελαντάλις
Γιώργος Παπανικολάου
Διευθυντής του Euro2day.gr και της Media2day, σκοπευτής, σύζυγος και πατέρας. Στο χρόνο που περισσεύει, σκέφτομαι, συζητάω και διαβάζω, όχι απαραίτητα με αυτή τη σειρά.
One person with a belief is a social power equal to ninety-nine who have only interests
JOHN STUART MILL (1806-1873)
English Philosopher in Representative Government
Κατρακυλούν οι μετοχές αεροπορικών εταιρειών
Η μητρική IAG SA της British Airways έφτασε να βυθίζεται κατά 21%, ενώ η Lufthansa AG κατά 14% - πλέον και οι δύο χάνουν 10%. Απαγόρευση πτήσεων από τη Νότια Αφρική αποφάσισε η Βρετανία, ανάλογη απόφαση αναμένεται και από την ΕΕ.
Δημοσιεύθηκε: 26 Νοεμβρίου 2021 - 11:09
Load more
Bουτιά για τις μετοχές των αεροπορικών εταιρειών την Παρασκευή, αφότου το Ηνωμένο Βασίλειο απαγόρευσε προσωρινά τις πτήσεις από τη Νότια Αφρική λόγω της νέας μετάλλαξης κορωνοϊού που εμφανίστηκε εκεί. Και η Ευρωπαϊκή Ενωση ετοιμάζεται να επιβάλει φρένο στις πτήσεις.
Το Ισραήλ και η Σιγκαπούρη έχουν επίσης περιορίσει την πρόσβαση από την περιοχή και τις γειτονικές χώρς για να καταπολεμήσουν το αναδυόμενο στέλεχος του ιού με τις πολλές μεταλλάξεις.
Οπως μεταδίδει το Bloomberg, η μητρική IAG SA της British Airways έφτασε να βυθίζεται κατά 21%, ενώ η Deutsche Lufthansa AG κατά 14% - πλέον και οι δύο χάνουν 10%. Η Ryanair Holdings Plc, η Air France-KLM και άλλες ευρωπαϊκές αεροπορικές εταιρείες κατέγραψαν πτώσεις παρόμοιου μεγέθους.
Load more
Δείτε επίσης
Load more