Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day
Μιχαήλ Γελαντάλις
Στη θέση του Εκηβόλου
ο Μιχαήλ Γελαντάλις
Γιώργος Παπανικολάου
Διευθυντής του Euro2day.gr και της Media2day, σκοπευτής, σύζυγος και πατέρας. Στο χρόνο που περισσεύει, σκέφτομαι, συζητάω και διαβάζω, όχι απαραίτητα με αυτή τη σειρά.
One person with a belief is a social power equal to ninety-nine who have only interests
JOHN STUART MILL (1806-1873)
English Philosopher in Representative Government
Ιράν: «Τέρμα η αυτοσυγκράτηση» αν οι ΗΠΑ υπερβούν τις «κόκκινες γραμμές»
Θα πλήξουμε πολύ σφοδρά ενεργειακές εγκαταστάσεις της Ουάσιγκτον και των εταίρων της σε γειτονικές χώρες, αν ο Αμερικανός πρόεδρος κάνει πραγματικότητα τις απειλές του, δήλωσαν οι Φρουροί της Επανάστασης.
Δημοσιεύθηκε: 7 Απριλίου 2026 - 14:36
Load more
Οι Φρουροί της Επανάστασης ισχυρίστηκαν ότι αν οι Ηνωμένες Πολιτείες ξεπεράσουν τις κόκκινες γραμμές που έχουν θέσει, η απάντηση της Τεχεράνης θα ξεπεράσει με τη σειρά της τα όρια της περιοχής.
Ακόμη προειδοποίησαν τις γειτονικές χώρες ότι η «η αυτοσυγκράτηση τελείωσε» και ότι θα πλήξουν εν ενεργειακές εγκαταστάσεις των ΗΠΑ και των εταίρων τους στα εδάφη τους. Μια εξέλιξη τέτοιου είδους ενείχει τον κίνδυνο να προκληθούν μακροχρόνια προβλήματα στην αλυσίδα εφοδιασμού καυσίμων, που θα επεκτείνονταν ακόμη και μετά τη λήξη του πολέμου.
Υπενθυμίζεται ότι στις 8 μ.μ. ώρα Ανατολικής Ακτής (ξημερώματα στην Ελλάδα) εκπνέει το τελεσίγραφο του Αμερικανού προέδρου στην Τεχεράνη για επίτευξη συμφωνίας κατάπαυσης πυρός.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Load more
Δείτε επίσης
Load more