Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αστέρας: Η παράταση στη Starwood και το ΣτΕ

Μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου παραμένει διαχειριστής του Αστέρα η Starwood, με την παράταση να συνδέεται με τις πληροφορίες για καθυστέρηση στο τελικό Ο.Κ. από το ΣτΕ.

Αστέρας: Η παράταση στη Starwood και το ΣτΕ

Από πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες θα υπάρξει (μικρή;) καθυστέρηση στην απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) για το ειδικό χωροταξικό σχέδιο (ΕΣΧΑΣΕ) του Αστέρα Βουλιαγμένης συνοδεύεται η παράταση στη συμφωνία διαχείρισης του Αστέρα από την αμερικανική Starwood.

Η τελευταία (που δεν άφησε και τις καλύτερες εντυπώσεις…) θα τα μάζευε στις 14 Νοεμβρίου, αλλά θα παραμείνει μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου.

Η απόφαση του ΣτΕ αναμενόταν εντός του προσεχούς μήνα με στόχο στη συνέχεια να υπογραφεί η τελική σύμβαση για τη μεταβίβαση της Αστήρ Παλάς στον επενδυτικό όμιλο όπου συμμετέχουν δύο αραβικά επενδυτικά ταμεία και η τουρκική Dogus.

Στις 11 Νοεμβρίου έχει προγραμματιστεί η έκτακτη γενική συνέλευση με θέμα την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στην οποία θα συμμετάσχει το Ταμείο Ιδιωτικοποιήσεων (ΤΑΙΠΕΔ) με εισφορά σε είδος.

Το ΤΑΙΠΕΔ θα εισφέρει τμήμα του ακινήτου του Αστέρα που κατείχε το Δημόσιο ώστε στη συνέχεια (ως μέτοχος) να εισπράξει το ποσό που του αναλογεί από την πώληση του ξενοδοχειακού συγκροτήματος. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v