Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μιχαήλ Γελαντάλις

Στη θέση του Εκηβόλου
ο Μιχαήλ Γελαντάλις

Αποποίηση ευθυνών
Ιουλ 5 2013

Νέμεσις... (?)

Για τα αδικήματα της νόθευσης εγγράφου, της απιστίας σχετικά με την υπηρεσία και της παράβασης καθήκοντος, παραπέμπεται ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου σύμφωνα με το πόρισμα της πλειοψηφίας της προκαταρκτικής επιτροπής. Στις 58 σελίδες του πορίσματος οι βουλευτές της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ αιτιολογούν τις κατηγορίες, δείχνοντας την πόρτα του δικαστικού συμβουλίου για τον πρώην υπουργό.

Αυτά μεταξύ άλλων σε σχετικό θέμα του euro2day.

«Καμμένο χαρτί» εδώ και καιρό ο πρώην «τσάρος» (ο οποίος βεβαίως και δεν είναι άμοιρος των δικών του ευθυνών, ο οποίος βεβαίως την περίοδο της παντοδυναμίας του έδωσε πολλά δείγματα αμετροέπειας, έπαρσης, εξουσιομανίας).
Ο διάδοχος του συν κυβερνών, Αντιπρόεδρος (όπως επί κυβερνήσεως Γ. Παπανδρέου) και υπουργός Εξωτερικών ευφυέστερος όμως του Γ. Παπακωνσταντίνου.

Εδώ και καιρό οι πιο διαπρύσιοι επικριτές του Γ. Παπακωνσταντίνου είναι ( κατά κανόνα) εκείνοι που τις ημέρες της ισχύος του ήταν συνομιλητές του, εκθειαστές του.

Η στήλη είχε και έχει σταθερή θέση. Ενδεικτικά στις 21/6/2010 η στήλη αναφερόταν στο μνημόνιο, Μπίλντεμπργκ και Γ. Παπακωνσταντίνου ή οι μαγικές... κινήσεις του Γ. Παπακωνσταντίνου στις 21/11/2011.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v