Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μιχαήλ Γελαντάλις

Στη θέση του Εκηβόλου
ο Μιχαήλ Γελαντάλις

Αποποίηση ευθυνών
Ιουλ 9 2013

Μια άλλη ματιά στον Γενικό Δείκτη

Με αφορμή σχετική υπενθύμιση του Βασίλη Παπαευσταθίου, ανατρέξαμε στον ενδιαφέροντα ιστότοπο rosicrux.blogspot.gr που φιλοξενεί τον Ζάλευκο τον Λοκρό(*).

Εξαιρετική τεχνική προσέγγιση της πορείας του Γενικού Δείκτη, που μετά το χθεσινό κλείσιμο στις 858 μονάδες αποκτά πρόσθετο ενδιαφέρον

Μεταφέρουμε μέρος της ανάλυσης για «...ένα κακοσχηματισμένο τελικό διαγώνιο τρίγωνο στο υποσύνολο των ακροτάτων σημείων με το τελευταίο καθοδικό κύμα που απέτυχε και ήταν ασθενέστερο από ό,τι λέει η θεωρία. ΑΝ η μέτρηση είναι σωστή και δεν είναι τόσο κακοσχηματισμένο ούτως ώστε να έχει μπροστά του άλλο ένα κάτω (πιθανότης <5%), αυτό είναι ένα ισχυρό σημείο ανόδου. Οι "σφήνες", όπως λέγονται τα διαγώνια τρίγωνα στην κλασική ΤΑ, δεν έχουν τους περιορισμούς δομής που έχουν στη θεωρία Elliott (καθένα από τα πέντε κύματα του τριγώνου υποδιαιρείται σε τρία και το τρίτο δεν είναι ποτέ το μικρότερο) και νομίζω ότι βρίσκονται κοντύτερα στην πραγματικότητα».

Ο φίλτατος Βασίλης μας υπενθύμισε τον rosicrux.blogspot.gr με την προτροπή για καλοπροαίρετη συνομιλία.

Όποιος προαιρείται...

(*) με την επισήμανση, για τη Μικροϊστορία, ενός πολίτου της τρίτης ηλικίας των φίλων, των γνωστών και των οικογενειών των τον καιρό της καταρρεύσεως και εν αναμονή της Αναστάσεως. (σ.σ. και μάλιστα σε πολυτονική γραφή, έξοχο).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v