Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μιχαήλ Γελαντάλις

Στη θέση του Εκηβόλου
ο Μιχαήλ Γελαντάλις

Αποποίηση ευθυνών
Απρ 7 2014

Κρίσιμες οι 1.340 μονάδες για τον Γενικό Δείκτη

Από τις 1.313,86 μονάδες ξεκίνησε η συνεδρίαση για τον Γενικό Δείκτη. Πριν από λίγο αντιδρούσε προς τις 1.320 μονάδες, ωστόσο η τεχνική εικόνα του στις δύο τελευταίες συνεδριάσεις της προηγούμενης εβδομάδας παραμένει προβληματική.

Σύμφωνα με την ομάδα ανάλυσης ABCanalysis, ο Γενικός Δείκτης αντιμετώπισε πρόβλημα στην τελευταία προσπάθεια κίνησής του στη ζώνη των 1.350-1.400 μονάδων.

Στη συνεδρίαση της Παρασκευής για τους μεσοπρόθεσμους δίνεται σήμα εξόδου, ενώ στο σχετικό διάγραμμα αποτυπώνεται η αύξηση των συναλλαγών στις πτωτικές συνεδριάσεις (3-5/4), κάτι που επιβαρύνει τη δυναμική.

Σύμφωνα με την ομάδα ανάλυσης, «η τάση μετά την καθοδική διάσπαση του οριζόντιου καναλιού έχει μετατραπεί σε πτωτική. Σήμα επανεισόδου θα δοθεί μόνο μετά από ενδεχόμενο κλείσιμο του Γενικού Δείκτη υψηλότερα των 1.340 μονάδων».

Συνηθίζω να μετρώ τον 25άρη και όχι τον Γενικό Δείκτη, τον πρώτο ως περισσότερο δεικτοβαρή και «συγκεντρωτικό» σε σχέση με τον Γ.Δ. Ωστόσο η συγκεκριμένη μέτρηση του Γ.Δ. πληροί και τις δικές μου τεχνικές προδιαγραφές και γι' αυτό την αναπαράγω.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v