Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μιχαήλ Γελαντάλις

Στη θέση του Εκηβόλου
ο Μιχαήλ Γελαντάλις

Αποποίηση ευθυνών
Μαϊ 13 2014

Κρίσιμη και η σημερινή συνεδρίαση

Στις 1.164,59 μονάδες έκλεισε χθες τελικά ο Γενικός Δείκτης. Έχοντας υποχωρήσει νωρίτερα μέχρι τις 1.150,01 μονάδες.

Στο σχετικό διάγραμμα (του αναλυτή φίλου Γιάννη από το ABCanalysis) απεικονίζεται η χθεσινή... διαδρομή, έχοντας ως σημαντικές τις 1.150 και τις 1.165 μονάδες ως περιοχές στήριξης στη διόρθωση.

Αυτό το υποστήριζε ο Γιάννης από τη μέτρησή του την Παρασκευή. Στη χθεσινή συνεδρίαση άλλαξαν χέρια 170,7 εκατ. μετοχές αξίας 170,2 εκατ. ευρώ και στο διάγραμμα που ακολουθεί παρατηρούμε πως ο τζίρος είναι από τους υψηλότερους για φέτος.

Σημαντική λοιπόν η διόρθωση του Γενικού Δείκτη κατά 2,27% με αυξημένο τζίρο.

Στο πινακάκι που ακολουθεί βλέπουμε το κλάσμα ανοδικών προς καθοδικές μετοχές. Σύμφωνα με την ABCanalysis από την παρακολούθηση αυτού του κλάσματος προκύπτει η καθημερινή σταδιακή εξασθένηση της αγοράς.

Επειδή η διόρθωση των τελευταίων τριών συνεδριάσεων ήταν λίγο ως πολύ τεχνικά προδιαγεγραμμένη, γι' αυτό ανεβάζουμε πριν από τη συνεδρίαση τα ανωτέρω στοιχεία. Συνεκτιμώντας τις τελευταίες τρεις αναρτήσεις μας, ξεκινώντας από αυτήν που αφορά τον ΟΤΕ (8/5), αυτήν που μετρά την Εθνική (9/5) και τηνχθεσινή όπου επισημαίνεται πως η διόρθωση του Γ.Δ. πίεσε την αγορά στα όρια... αντίδρασης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v