Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μιχαήλ Γελαντάλις

Στη θέση του Εκηβόλου
ο Μιχαήλ Γελαντάλις

Αποποίηση ευθυνών
Μαϊ 7 2014

Εδώ όμως είναι Ελλάδα...

Διαβάζω πως δικαστήριο στο Ελ Σαλβαδόρ εξέδωσε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του πρώην προέδρου της χώρας Φρανσίσκο Φλόρες με τις κατηγορίες της υπεξαίρεσης και της παράνομης διαχείρισης δωρεών. Η δικαστής Μάρτα Ροσάλες, σε μία συνεδρίαση που διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών, διέταξε ακόμη την κατάσχεση των περιουσιακών στοιχείων του πρώην προέδρου.

Διαβάζω πως στην Ταϊλάνδη το Συνταγματικό Δικαστήριο της χώρας αποφάσισε την καθαίρεση της πρωθυπουργού Γινγκλάκ Σιναουάτρα, για να αντιμετωπίσει κατηγορίες για κατάχρηση εξουσίας, εντείνοντας την κρίση στην οποία είναι βυθισμένη η χώρα. "Η Γινγκλάκ δεν μπορεί να παραμείνει στη θέση του πρωθυπουργού ασχολούμενη με τη διαχείριση των τρεχουσών υποθέσεων", δήλωσε ο πρόεδρος του δικαστηρίου κατά την ανάγνωση της απόφασης που μεταδόθηκε απευθείας από την τηλεόραση.

Όπως και εμείς εδώ στη χώρα μας... Ουδεμία σχέση...

Όμως στην Ελλάδα, διάβασα εχθές τις δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών, Λεωνίδα Γρηγοράκου, ο οποίος από τον Βόλο ανέφερε ότι εάν η Ελιά καταψηφιστεί στις εκλογές η χώρα θα μετατραπεί σε Ουκρανία.

Και αργότερα τις δηλώσεις του Ανδρέα Λοβέρδου, και νωρίς σήμερα το πρωί την πρόθεση του ΠΑΣΟΚ να αποχωρήσει από τον κυβερνητικό σχηματισμό όπως αποκάλυψε ο Δημήτρης Καρύδης με δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

Ο γραμματέας επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ επανέλαβε πως το κόμμα του δεν πρόκειται να γίνει ούτε τσόντα ούτε ουρά κανενός και ξεκαθάρισε πως θα σταματήσει να στηρίζει την κυβέρνηση σε περίπτωση όπου η Ελιά δεν συγκεντρώσει υψηλά ποσοστά στις ευρωεκλογές. «Ναι, είμαστε έτοιμοι να φύγουμε από την κυβέρνηση. Απαντάω με μεγάλη σοβαρότητα και σκέψη», είπε ο Δημ.Καρύδης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v