Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μιχαήλ Γελαντάλις

Στη θέση του Εκηβόλου
ο Μιχαήλ Γελαντάλις

Αποποίηση ευθυνών
Φεβ 6 2015

ΧΑ: Οι ενθαρρυντικές ενδείξεις παραμένουν

Οι χθεσινές ρευστοποιήσεις, παρότι επιθετικές αρχικά, στάθηκαν η αφορμή για τη δημιουργία των αναμενόμενων σχηματισμών συνέχειας της ανοδικής κίνησης των μετοχών (Στη συνέχεια, θα δοθεί αναλυτικότερα βάρος στο θετικό σενάριο και στην πιθανή συμπεριφορά των δεικτών όπως αυτή υποστηρίζεται από τους αντίστοιχους σχηματισμούς).

Στην περίπτωση του Δ.ΤΡ. η εστίαση θα πρέπει να γίνει στην εξαιρετική διαγραμματική «πειθαρχία» στην κίνησή του (σεβασμός στηρίξεων και αντιστάσεων).

Όπως εκτιμά ο φίλος (the smart goldfish*), στην περίπτωση της συνέχειας της ανόδου, το επίπεδο με πολύ μεγάλη σημασία ως αντίσταση είναι αυτό των 1.080 μονάδων. ΜΟΝΟ η ανοδική διάσπαση και παραμονή πάνω από αυτό το επίπεδο θα δώσει τις πρώτες ενδείξεις για μια μεταστροφή στη μεσοχρόνια καθοδική τάση. 

Ομόλογα: Η χθεσινή ημέρα ρευστοποιήσεων έγινε η αφορμή για την δημιουργία του (αναμενόμενου) δεξιού ώμου του τοπικού σχηματισμού H&S. Η συνέχεια της καθοδικής τους κίνησης θα λύσει καθοδικά τον σχηματισμό και θα τα οδηγήσει, πιθανότατα με ένταση, προς τον στόχο των 8.000 περίπου μονάδων.

FT 25: Η αντίστοιχη κίνηση για τον δείκτη θα είναι μια ανοδική πορεία προς την περιοχή των 285-295 μονάδων. Η κίνηση αυτή θα λάβει πιθανότατα την μορφή μιας ανοδικής αντίδρασης (της πτώσης από τις 340 μονάδες) τύπου A, B, C... για όσους αρέσκονται στην τεχνική ανάλυση. Άξια αναφοράς και τα πακέτα της συνεδρίασης (παρατίθενται παρακάτω).

ΠΑΚΕΤΑ (μέχρι τις 12.00)

(*) εύστοχες «μετρήσεις» από τον φίλο για Δ.ΤΡ. και FT 25, χρήσιμη η αναφορά για ομόλογα που και σήμερα -μέχρι στιγμής- έχουν λογική εικόνα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v