Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μιχαήλ Γελαντάλις

Στη θέση του Εκηβόλου
ο Μιχαήλ Γελαντάλις

Αποποίηση ευθυνών
Μαϊ 11 2015

Η ΕΥΔΑΠ και η... «περίεργη» πτώση

Κοντά στα χαμηλά ημέρας των 5,12 ευρώ παραμένει "εγκλωβισμένη" η μετοχή της ΕΥΔΑΠ.

Μετρά απώλειες (έως 7,05%) μεγαλύτερες όχι μόνο του ΓΔ αλλά και του ft25 με άξιον αναφοράς το ότι ο μέχρι τώρα τζίρος είναι σημαντικά λιγότερος από το μέσο όρο της περιόδου 21-22/4 έως 8/5.

Θυμίζω στις 21-22/4 σημειώθηκε "διπλό χαμηλό" στα 4,10-4,05 ευρώ για να ακολουθήσει η αντίδραση μέχρι τα ενδοσυνεδριακά υψηλά στα 5,93 ευρώ στη συνεδρίαση της Πέμπτης.

Στα χρηματιστηριακά γραφεία η διόρθωση αποδίδεται σε φήμες (?), πληροφορίες (?), που σχετίζονται με την στάση του John Paulson (χαρτοφυλάκιο του εμφανίζεται να ελέγχει το 9,99% του μ.κ της Επιχείρησης).

Προσωπικά δεν είμαι σε θέση (ή δεν είμαι επαρκής...) για να επιβεβαιώσω ή διαψεύσω όσα κυκλοφορούν δεξιά & αριστερά περί των διοικητικών της εισηγμένης κ.λ.π όμως θυμάμαι πολύ καλά, πως την προηγούμενη φορά που είχε δημιουργηθεί θέμα με μετοχική θέση του μεγαλοεπενδυτή ήταν αφότου είχε μειώσει τη συμμετοχή του στο μ.κ της Alpha Bank σε ποσοστό χαμηλότερο του 5% (αποδείχθηκε, πως για... ευνόητους λόγους).

Θέλω να πω, πως ορισμένες φορές ένας επενδυτής, άντε κι ένας παίκτης, οφείλουν να είναι 2 και 3 φορές προσεκτικοί όταν διαρροές και προαναγγελίες έχουν ως συνέπεια το... «χώσιμο» ενός χαρτιού.

Και 2 και 3 φορές "ψυλιασμένοι" για το ποίος ή ποιοί αγοράζουν στην διόρθωση, σε χαμηλότερες τιμές.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v