Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μιχαήλ Γελαντάλις

Στη θέση του Εκηβόλου
ο Μιχαήλ Γελαντάλις

Αποποίηση ευθυνών
Ιουν 23 2015

«Μετανάστευση»: Το σκέφτονται ήδη 2-3 εισηγμένοι

Αδιαμφισβήτητα ετεροβαρές θα είναι το «πακέτο της συμφωνίας», με τη Μαρίνα Μάνη να αναφέρεται σε αντίβαρο στα μέτρα των 8 δισ. ευρώ που ζητά η κυβέρνηση, ενώ η Έλενα Λάσκαρη επιχειρεί μία πρώτη αποτίμηση του... μάρμαρου που θα κληθούν να πληρώσουν τα νοικοκυριά, η πραγματική οικονομία, οι επιχειρήσεις.

Θα περιοριστώ στο τελευταίο, καθώς αφορά τις εισηγμένες και δη τις κερδοφόρες, υγιείς επιχειρήσεις που, παρά την εξαετή ύφεση και τις αιματηρές συνέπειες της, παραμένουν Ελλάδα.

Ωστόσο, παρακολουθώντας όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες ημέρες στο παρασκήνιο, διαβάζοντας προσεκτικά τις δηλώσεις νουνεχών επιχειρηματιών, διατηρώ μία επιφύλαξη για τη συνέχεια, για τη στάση ορισμένων εξ αυτών εάν και εφόσον η κυβέρνηση δεν προχωρήσει το ταχύτερο δυνατόν σε αντισταθμιστικά/αντιυφεσιακά μέτρα, σε ουσιαστικές ενέργειες εξισορρόπησης του επαχθούς βάρους.

Απ' όσο πληροφορούμαι, ήδη 2-3 εισηγμένοι κάνουν και... δεύτερες σκέψεις, η δε μία επιχείρηση, εάν όντως προχωρήσει τελικά σε αλλαγή έδρας θα κάνει πάταγο.

Με πολλές, παράπλευρες συνέπειες (όχι μόνο) για το χρηματιστήριο...

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v