Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μιχαήλ Γελαντάλις

Στη θέση του Εκηβόλου
ο Μιχαήλ Γελαντάλις

Αποποίηση ευθυνών
Μαϊ 10 2016

FTSE25 - ΔΤΡ - Γ.Δ. σε απόλυτη σύμπλευση

Από χαμηλά και χωρίς να γνωρίζουμε τις καθυστερήσεις της αξιολόγησης, ορίσαμε σε αυστηρά αριθμητικό επίπεδο τι ισχύει ανοδικά, αναφέρει ο Calculator. Είναι γνωστό άλλωστε ότι η αριθμητικά μας ανάλυση εξοβελίζει τα γεγονότα.

Στην πράξη, στις 150 - 542 - 41,50 μονάδες αντίστοιχα 25άρης - γενικός δείκτης και κλαδικός δείκτης τραπεζών ξεκίνησαν να διορθώνουν το προηγούμενο πτωτικό σκέλος. Αυτή η διόρθωση πηγαίνει μέχρι τις 176 - 615 και 56 μονάδες αντίστοιχα.

Οι δείκτες οφείλουν να αποφασίσουν εάν αλλάξει η τάση (συνολικά) σε ανοδική μέσω της ακύρωσης της τριάδας των 176 - 615 - 56 μονάδων. Στην εκδοχή αυτή ο 25άρης θα ολοκληρώσει ένα μικρό πλήρες ανοδικό σκέλος στις 202 μονάδες και με ή χωρίς διόρθωση θα συνεχίσει ακόμη πιο ψηλά -κανονικά πάντοτε- προς την οροφή των 300 μονάδων. Αντίστοιχες τιμές (των 202 μονάδων) υπάρχουν αρχικά προς τις 684 και τις 70 μονάδες αντίστοιχα στον γενικό και τραπεζικό δείκτη.

Η προσεκτική διαχείριση όρισε πτωτικά μεγάλο αριθμητικό διάστημα χωνέματος των τιμών, χωρίς να τίθεται θέμα διόρθωσης. Το 146 και το 36 στον 25άρη και στον δείκτη τραπεζών διατηρούν σε απόλυτα ανοδική (διορθωτική πάντοτε) περιοχή την κίνηση, στον γενικό έχει ήδη προκύψει νέο υψηλό σειράς οριακά χαμηλότερα των 615 μονάδων, οπότε το γράφημα πτωτικά εκεί είναι καθαρό. Η ομοιομορφία και η σύμπλευση της συνολικής -τριπλής- κίνησης είναι αυταπόδεικτη.

 

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v