Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μιχαήλ Γελαντάλις

Στη θέση του Εκηβόλου
ο Μιχαήλ Γελαντάλις

Αποποίηση ευθυνών
Αυγ 26 2016

ΧΑ: Ζητούμενος ο απεγκλωβισμός

Μία ακόμα διαδικαστικού τύπου συνεδρίαση η χθεσινή. Δεν πρόσθεσε , αλλά ούτε και αφαίρεσε κάτι στην τεχνική εικόνα του Γενικού Δείκτη.

Σύμφωνα με τη μέτρηση του Βασίλη Μαρκάκη για την βελτίωση της απαιτείται η υπέρβαση τουλάχιστον της διαγωνίου D4 με αύξηση του τζίρου , ενώ για την επιδείνωσή της αρκεί η διαδοχική παραβίαση της S1 και της στήριξης των 560 μον.

Σε αυτήν την περίπτωση , ο ΓΔ αναμένεται να κινηθεί προς τις 550-540 μον.

Ανάλογη εικόνα και στον FTSE25. Για την βελτίωση της απαιτείται η διαδοχική υπέρβαση της διαγωνίου D3 (1535 μον.) και D4 (1525 μον.), με αύξηση του τζίρου τουλάχιστον κατά 30-50% σε σχέση με τις αμέσως προηγούμενες συνεδριάσεις, γιατί διαφορετικά η διάσπαση θα είναι ψευδής. Για την επιδείνωσή της αρκεί η παραβίαση της S1. Σε αυτήν την περίπτωση αναμένουμε τον δείκτη να κινηθεί πτωτικά τουλάχιστον μέχρι τις 1484 ίσως και τις 1464 μον.

ΔΤΡ :Αρχίζουν τα δύσκολα για τον τραπεζικό δείκτη καθώς πλέον έχει ν' αντιμετωπίσει σωρεία αντιστάσεων που εκτείνονται από τις 652 μέχρι και τις 677 μον. , η υπέρβαση των οποίων αποτελεί ελάχιστη προϋπόθεση για την σχετική βελτίωση της δραματικής τεχνικής εικόνας.

DAX.: Ο Γερμανικός δείκτης εξακολουθεί να διακυμαίνεται για έβδομη (!!!) συνεχόμενη συνεδρίαση μεταξύ της στήριξης και της αντίστασης του συστήματός μας, περιμένοντας τον χρησμό της επικεφαλής της FED. Η παραβίαση της μιας ή η υπέρβαση της άλλης, θα καθορίσουν την βραχυπρόθεσμη τάση για αρκετές ημέρες. Ως πιθανότερο φαντάζει μάλλον το πτωτικό σενάριο Σε αυτήν την περίπτωση , η πρώτη στήριξη που παρέχεται από το ανοδικό gap των 10374 μον. θεωρούμε ότι δεν θ' αντέξει. Κατά πάσα πιθανότητα ο δείκτης θα κινηθεί προς την κρίσιμη στήριξη των 10.100 , απ' όπου διέρχεται και ο απλός ΜΟ 200 ημ.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v