Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μιχαήλ Γελαντάλις

Στη θέση του Εκηβόλου
ο Μιχαήλ Γελαντάλις

Αποποίηση ευθυνών
Μαϊ 31 2017

ΧΑ: Tips για τη συνεδρίαση

Κρατάνε οι δείκτες, πέφτει η ψυχολογία, σημείωνε χθες ο Θανάσης Σταυρόπουλος, με τον FTSE 25 να υποχωρεί 0,19% στις 2.064,22 μονάδες. 

Στο διάγραμμα του δείκτη (σε μέτρηση του Ηλία Ζαχαράκη) είναι εμφανή τα τεχνικά σημεία, με τις 2.085 να αποτελούν αντίσταση και μόνο υπέρβαση μπορεί να δώσει συνέχεια στην κίνηση επαναφοράς προς τις 2.100 μονάδες. Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, οι long ανακτούν το προβάδισμα. 



Στηρίξεις στις 2.058 και 2.049, ενώ σε ενδεχόμενη διάσπαση οδηγεί χαμηλότερα προς τις 2.038, όπου κυρίαρχοι είναι οι short. 

Στα επιμέρους για τον ΤΙΤΑΝα με νέο υψηλό από το 2014, η τάση είναι επιθετική, με στόχο την υπέρβαση της αντίστασης των 27 που στη συνέχεια "δείχνει" προς τα 31 ευρώ. 

Γενική Συνέλευση αύριο για τον Μυτιληναίο/ΜΕΤΚΑ και σε βάθος Ιουνίου το ομολογιακό. Ενδεχόμενο κλείσιμο πάνω από τα 7,72 μάς δίνει νέο ημερήσιο σήμα για υψηλότερα, προς τα 8,08 ευρώ. Mega target για τη μετοχή σε δεύτερο χρόνο τα 10 ευρώ. 

ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ. Σε νέο υψηλό με συνεχείς τοποθετήσεις ισχυρών χεριών. Φιλόδοξος -σε δεύτερο χρόνο- και προφανώς με καλή αγορά ο στόχος του 4αριού για τη μετοχή-οδηγό του ομίλου. Το Καστέλι στα συν των long.

FF Group. Η μετοχή λίγο πάνω από την τιμή του τελευταίου μεγάλου πακέτου, αναζητά διέξοδο πάνω από τα 20,50 ευρώ για να αποκτήσει και πάλι long τάση. 

ΠΕΙΡΑΙΩΣ-EUROBANK. Σε διόρθωση ο κλάδος, διαφορά απόκλισης στην αποτίμηση των δύο ομίλων, με τη Eurobank σχεδόν 200 εκατ. ευρώ υψηλότερα.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v