Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μιχαήλ Γελαντάλις

Στη θέση του Εκηβόλου
ο Μιχαήλ Γελαντάλις

Αποποίηση ευθυνών
Οκτ 12 2017

Βολές...

FTSE25:  Στις 1.964 και 1.948 οι στηρίξεις του συστήματος, στις 1.985 το σημείο αναφοράς για τους αγοραστές, καθώς υπέρβασή του μπορεί να δώσει συνέχιση προς τις 2.007 μονάδες.

Οι πωλητές έχουν το πλεονέκτημα σε σχέση με τους αγοραστές. 

VIOHALCO: Στις τελευταίες συνεδριάσεις, την προσφορά χαμηλότερα των 3,10 ευρώ απορροφούσαν ισχυρά χέρια. Στα 3,05-3,06 προσωρινό «διπλό χαμηλό» πριν τη χθεσινή αντίδραση/επαναφορά πάνω από τα 3,10 στα 3,13 ευρώ. Αλλη μία contrarian κίνηση για τη μετοχή. 

ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ: Για ακόμη μία συνεδρίαση ανθεκτικός και με αγοραστές από τα 8,46 ευρώ. 

ΙΑΣΩ: Νέα δεδομένα στον κλάδο -ελέω CVC Capital Partners. Από νωρίς το Euro2day.gr είχε προϊδεάσει την αγορά, εν συνεχεία ο Χρήστος Κίτσιος ανέλυσε ενδελεχώς τα νεότερα. 

ΚΡΙ-ΚΡΙ: Δεν περνά απαρατήρητο το γεγονός πως και στις δύσκολες συνεδριάσεις δεν χάνει την επαφή με την αποτίμηση των 100 εκατ. ευρώ. Χθες, με συναλλαγές 1.476 τεμαχίων, ενισχύθηκε 0,68% στα 2,94 ευρώ. Αποτίμηση στα 97,21 εκατ. ευρώ. 

ΟΤΕ-ΟΠΑΠ: Από τη στιγμή που κράτησαν τα 10,20 και 8,90 ευρώ αντίστοιχα, μπορεί οι αγοραστές να ελπίζουν σε κάτι καλύτερο σήμερα-αύριο. Για τον ΟΠΑΠ είναι εφικτή -πάντα τεχνικά- η προσέγγιση των 9,15-9,22 ευρώ.

ΔΕΗ: Σε ημερήσιο δείχνει πως θα επιχειρηθεί αντίδραση, θυμίζοντας ότι το 1,98 ευρώ είναι αντίσταση και stop για τους short. Στο 1,88 ευρώ η μετοχή. 

ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ & ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ: Η Καταλούνια, η Κύπρος και η υποκρισία της Ε.Ε. Για κάθε κράτος-μέλος ισχύουν διαφορετικοί κανόνες. Αρθρο με cohones της Ελένης Θεοχάρους -κατά την άποψή μου, η μαχητικότερη ελληνική φωνή στο Ευρωκοινοβούλιο-, που διαβάζοντάς το καταλαβαίνει κάποιος γιατί αυτή η Ε.Ε με τη λογική του... Βυζαντίου που λειτουργεί, πολύ δύσκολα μπορεί να έχει μέλλον. Τουλάχιστον με τη μορφή που τη γνωρίζουμε σήμερα. 

Στο mignatiou.com το άρθρο για όποιον ενδιαφέρεται...    

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v