Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μιχαήλ Γελαντάλις

Στη θέση του Εκηβόλου
ο Μιχαήλ Γελαντάλις

Αποποίηση ευθυνών
Οκτ 13 2017

Βολές...

FTSE 25. Στις 1.978,28 μονάδες ο δείκτης, στις 1.965 και 1.985 μονάδες τα δύο σημεία που θα μπορούσαν να δώσουν λύση προς τη μία (χαμηλότερα) ή την άλλη (υψηλότερα) κατεύθυνση. Υπέρ του ανοδικού σεναρίου με προοπτική... στόχευσης προς τις 2.007, συνεκτιμώντας την αξιολόγηση από τον οίκο Moody's αλλά και τις συναντήσεις Τσίπρα στην Ουάσιγκτον (Λαγκάρντ, Τραμπ).

ΔΤΡ. Βάση (*) οι 760 μονάδες; Εάν ναι, τότε ο δείκτης μπορεί να «δει» πάνω από τις 800 μονάδες. Για σήμερα-Δευτέρα ο στόχος.

ΕΘΝΙΚΗ. Πιο κοντά -από κάθε άλλη συστημική τραπεζική- στην τιμή της τρίτης αμκ, το 0,30 ευρώ. Μπορεί και σήμερα...

ΔΕΗ. Εδωσε την αντίδραση που αναμενόταν. Το 1,98 ευρώ σημείο αναφοράς και make or break.

FF Group. Εκλεισε στα υψηλά της η μετοχή -17,94 ευρώ-, καθώς δοκιμάζεται το επίπεδο μεσοπρόθεσμων στηρίξεων, ενώ με τα κεφάλαια του ομολογιακού στο ταμείο (με 3,25%) απαιτείται απλά μία κατοχύρωση των 18,31, για να δώσει και πάλι long σήμα.

ΥΓΕΙΑ. Ο κλάδος έχει υπεραποδώσει (πλην της Euromedica). Ολα τα χαρτιά του κλάδου, πάνω από 90% (από την αρχή του έτους). Προσοχή η συμφωνία CVC-ΙΑΣΩ δεν θα πρέπει να θεωρείται εκ προοιμίου «κλεισμένη».

ΚΡΙ ΚΡΙ. Με τίποτα δεν απομακρύνεται από την περιοχή των 100 εκατ. ευρώ. Προφανώς η διοίκηση συνεχίζει τις προσπάθειές της για την εξεύρεση (ξένου) στρατηγικού μετόχου/fund.

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΘΡΑΚΗΣ. Πλέον θα πρέπει να λογίζεται ως holding, μετά την απόφαση για εισφορά της βιομηχανικής δραστηριότητας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v