Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μιχαήλ Γελαντάλις

Στη θέση του Εκηβόλου
ο Μιχαήλ Γελαντάλις

Αποποίηση ευθυνών
Δεκ 1 2017

Τι «παίζει» τώρα

Η παρτίδα σε διάστημα μηνός (Νοεμβρίου) σώθηκε εχθές κλείνοντας πάνω και από τις 738 μονάδες. Στο βραχυπρόθεσμο γράφημα τώρα έχουμε σημαντικές αντιστάσεις στις 742-746 μονάδες.

Σύμφωνα με τον Ηλία Ζαχαράκη ουσιαστικά μία υπέρβαση θα δώσει ανοδική εκτόνωση της κίνησης με το πλέον ουσιαστικό επίπεδο (σε εβδομαδιαίο) να είναι οι 770 μονάδες. Οι 735 μονάδες είναι κοντινή στήριξη με κύρια το 730. Το Stop στο Long σε Intraday είναι στις 728 μονάδες σε κλείσιμο ώρας στην παρούσα.

Ο ΔΤΡ χρειάζεται κατοχύρωση σε μέρα των 753 μονάδων μιας και αν τα καταφέρει μπορεί να δοκιμάσει κίνηση τις 817. 

Ο ΤΙΤΑΝας μπορεί να έκλεισε εχθές στα 20,72 ευρώ αλλά χρειάζεται κατοχύρωση των 20,75 ευρώ για long σε ημερήσιο. Στη jumbo ο πωλητής φαίνεται να τελείωσε με τα 12,50 ευρώ να είναι σημαντικά για τον τίτλο. Αντίστοιχα φαίνεται το ίδιο και για FF Group.

Στον ΟΠΑΠ σε αναμονή της αποκοπής των 0,70 ευρώ κρατάει επαφή με το υψηλό των 10,28, ενώ για τον ΟΤΕ απαιτείται κατοχύρωση των 10,58 ευρώ για να δώσει long σήμα με τα 10,10 ευρώ να είναι σημαντική στήριξη.

Στην Attica Bank «χαρτοπόλεμος» στο άνοιγμα της συνεδρίασης με τον τίτλο να καταγράφει και απώλειες μέχρι 30% με μεγάλους όγκους συναλλαγών.

H ΕΧΑΕ με ημερήσιο long από την χτεσινή συνεδρίαση. Στο ΠΛΑΙΣΙΟ ο πωλητής συνεχίζει με τους αγοραστές να μην βιάζονται να απορροφήσουν την προσφορά. Χρειάζεται κλείσιμο πάνω από τα 3,80 ευρώ για long σήμα.

Οι ξένοι «έκλεισαν βιβλία» με τον καλύτερο τρόπο με την Wall Street σε ιστορικά υψηλά. Η Γερμανία σαφώς πιο αδύναμη μιας και φαίνεται να επηρεάζεται και από το δυνατό ευρώ.  Θυμίζουμε πως αν χάσει το ημερήσιο τις 12863 μονάδες μας δίνει έξοδο οπότε τα επίπεδα θέλουν προσοχή.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v