Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μιχαήλ Γελαντάλις

Στη θέση του Εκηβόλου
ο Μιχαήλ Γελαντάλις

Αποποίηση ευθυνών
Δεκ 29 2017

Ο ΟΤΕ και η νέα υψηλή κορυφή

Στα 11,50-11,63 ευρώ η μετοχή του ΟΤΕ, σημειώνοντας νωρίτερα "νέα υψηλή κορυφή" στα 11,63 ευρώ. Aποχαιρετώντας με απόδοση 30,12% τη χρονιά αναδεικνύεται σε... λίρα εκατό για τον βασικό μέτοχο Deutsche Telekom.

Η ανανέωση της θητείας του Μιχάλη Τσαμάζ στο...τιμόνι του Οργανισμού ήρε τις όποιες μικροεπιφυλάξεις συγκεκριμένων funds, κάτι που το τελευταίο διάστημα αποτυπώνεται και παικτικά στο ταμπλώ.

Βλέπει «νέα υψηλά» η μετοχή του ΟΤΕ, σημειώναμε στον Εκηβόλο- της Τετάρτης 20 Δεκεμβρίου- εστιάζοντας και στο ότι έκτοτε είναι το βαρύτερο χαρτί (στην διαμόρφωση της στάθμισης του ΓΔ) αφήνοντας στην δεύτερη θέση την Coca Cola.

αποτίμηση στα 5,7 δισ. ευρώ πείθει όλο και περισσότερους πως το 2018 θα μπορούσε -υπό προϋποθέσεις- να αναδειχθεί σε μία από τις επιλογές έτους για τη μεγάλη κεφαλαιοποίηση. Προσδοκίες για πιο γαλαντόμο μερισματική πολιτική, αύξηση μεριδίων Cosmote, TV, προοπτική απόκτησης και του υπολειπόμενου ποσοστού του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) κ.λ.π, κ.λ.π.

Από τα πιο αρμονικά/μεθοδικά ανοδικά διαγράμματα μετοχών του FTSE25, διευκρινίζει ακόμη περισσότερο την τεχνική εικόνα. Στα 11,60 ευρώ θέλει λίγη προσοχή, ενδεχόμενη κατοχύρωση μπορεί να δώσει overshooting στο 12+. 

Το 11,15 σαν παλαιό υψηλό προσφέρει στηρίξεις κοντινές ενώ υποχώρηση/απώλεια του μπορεί να δώσει τα 10,80. Ωστόσο και σε βραχυπρόθεσμο καθαρό long.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v