Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μιχαήλ Γελαντάλις

Στη θέση του Εκηβόλου
ο Μιχαήλ Γελαντάλις

Αποποίηση ευθυνών
Αυγ 27 2018

Πώς αλλάζει η τεχνική εκόνα για τον ΟΤΕ

Στο πρώτο συνεδριακό σχόλιό μας (11:32) η μετοχή του ΟΤΕ ήταν η μία από τις μόλις δύο του δείκτη με αρνητικό πρόσημο.

Ωστόσο σημειώναμε από την αρχή της συνεδρίασης πως «...από τη στιγμή που απορροφάται η προσφορά μέχρι τα 11,10 ευρώ, είναι θέμα χρόνου, σήμερα-αύριο, να ενεργοποιηθούν εντολές αγοράς προς υψηλότερες τιμές ξεκινώντας από τα 11,25 ευρώ».

Επειδή η αγορά, ο ΟΤΕ, μας πρόλαβαν, το σήμερα-αύριο έγινε σήμερα, με τη μετοχή αρχικά να περνά σε θετικό πρόσημο (μετά τις 14:00) και να συνεχίζει έως τα 11,28 ευρώ.

Για αυτό επικαιροποιούμε το διάγραμμα (από short σε long), θέτοντας ως σημείο αναφοράς και υπό προϋποθέσεις στήριξη τα 11,25, ενόσω εξελίσσεται το στοίχημα προεξόφλησης με μοχλό τον τραπεζικό κλάδο και ορίζοντα την Πέμπτη-Παρασκευή, οπότε ανακοινώνονται τα 6μηνα των Alpha Bank, Eurobank και Εθνικής-Πειραιώς. Εκτός ταμπλό η ΕΤΕ προσωρινά στο διάστημα 29-31 και επάνοδος με προσαρμοσμένη τιμή 10/1 τη Δευτέρα.

Οντως και τεχνικά ο ΟΤΕ μπορεί να λειτουργήσει σαν support στην τραπεζική ανοδική διόρθωση. To ενδιαφέρον για τη μετοχή του Οργανισμού είναι αυξημένο και σήμερα, παρά την αργία στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v