Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μιχαήλ Γελαντάλις

Στη θέση του Εκηβόλου
ο Μιχαήλ Γελαντάλις

Αποποίηση ευθυνών
Φεβ 21 2020

ΓΔ: «Μάχη» πάνω από τις 900 μονάδες

Στις 913,08 μονάδες, με νέες μικρές απώλειες, για τον Γενικό Δείκτη. Παραμένει αδύναμος κλάδος, ο τραπεζικός με σημαντική διόρθωση για ακόμη μία συνεδρίαση.

Να δούμε σήμερα, τελευταία συνεδρίαση της εβδομάδας και λήξης της σειράς των ΣΜΕ μηνός Φεβρουαρίου στα Παράγωγα. Σύμφωνα με τη «μέτρηση» του Ηλία (Ζαχαράκη), η «μάχη» πάνω από την περιοχή των 900 μονάδων συνεχίζεται. Για αλλαγή τάσης σε long απαιτείται υπέρβαση των 927 μονάδων, με συναλλαγές (τουλάχιστον ) 65-70 εκατ. για συνεχόμενες 2-3 συνεδριάσεις.

Στις κρίσιμες ζώνες άμυνας εστιάζει από νωρίς ο Γιώργος Α. Σαββάκης. Τεχνική προσέγγιση οδηγός μας, κατ' αρχάς για σήμερα και διάστημα εβδομάδας. Κλείσιμο Φεβρουαρίου την προσεχή Παρασκευή/28 του μηνός.  

ΥΓ. Το τελευταίο διάστημα έχουν πληθύνει τα μηνύματα/παράπονα επισκεπτών της... υπόγας, οι οποίοι θίγουν ουσιαστικά ζητήματα λειτουργίας της.

Εχω δώσει, στον εαυτό μου, περιθώριο μίας εβδομάδας για να δω εάν συγκεκριμένοι 3-4 αναγνώστες καταχρώνται της καλής μου διάθεσης και υπομονής. Τις τελευταίες 2-3 μέρες συμμετέχω ελάχιστα, θέλοντας να δω μέχρι ποίου σημείου μπορεί να φτάσει η εμμονική διάθεση αυτών των συγκεκριμένων 3-4, που επιμένουν να υποβαθμίζουν το επίπεδο αυτής εδώ της... γωνίτσας. Την προσεχή Παρασκευή θα κάνω «ταμείο» και αναλόγως θα πράξω. Στο χέρι σας η συνέχιση ύπαρξης αυτού του χώρου διαλόγου.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων... 
 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v