Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μιχαήλ Γελαντάλις

Στη θέση του Εκηβόλου
ο Μιχαήλ Γελαντάλις

Αποποίηση ευθυνών
Αυγ 14 2020

Με αφορμή δικά σας μηνύματα

Πήρα αφορμή, από τις παρατηρήσεις φίλων συν-υπογιτών (*) για να αναφερθώ σε έναν κλάδο υποτιμημένο, που ωστόσο και λόγω πανδημίας δείχνει πως έρχεται στο προσκήνιο.  Και κατά πως φαίνεται θα διεκδικήσει μερίδια από την επενδυτική πίτα.

Για να είμαι ακριβής, όμως, ο Στέφανος Κοτζαμάνης είχε αναφερθεί (από τις 28 Φεβρουαρίου) για την αγορά πληροφορικής, που "ζεσταίνεται" εστιάζοντας στην επικείμενη- τότε- μετάταξη των Entersoft και Epsilon Net στην Κύρια από την Εναλλακτική Αγορά αλλά και στα δύο placements της Profile διαθέτοντας μειοψηφικά πακέτα ιδίων μετοχών σε ξένα και εγχώρια θεσμικά χαρτοφυλάκια.

Η Entersoft πρόλαβε (τα περιοριστικά μέτρα) και εντάχθηκε στην Κύρια Αγορά, οι της EpsilonNet το διακινδύνευσαν μετά (την άρση του lockdown) και δικαιώθηκαν. Πρακτικά: ο κλάδος, οι εισηγμένες του ευρύτερου χώρου επιβεβαιώνουν μία δυναμική, που υπό προϋποθέσεις, θα μπορούσε να αποδώσει και επενδυτικά.

Στα ενθαρρυντικά, για τον κλάδο, τις εισηγμένες, η πρωτοβουλία των Ελληνικών Χρηματιστηρίων να αφιερώσει το διάστημα 4-11 Αυγούστου στην "Εβδομάδα Τεχνολογίας".

(*) των kalamaras και Tim, τους οποίους και ευχαριστώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v