Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μιχαήλ Γελαντάλις

Στη θέση του Εκηβόλου
ο Μιχαήλ Γελαντάλις

Αποποίηση ευθυνών
Οκτ 1 2020

ΚΡΙ-ΚΡΙ: Με στόχο τα «νέα υψηλά»

Από τα 5,92 ευρώ ξεκινά ο Οκτώβριος για τη σερραϊκή γαλακτοβιομηχανία. Με απώλειες 1,92% για τη μετοχή ο Σεπτέμβριος, που ωστόσο δεν ακυρώνεται η μεσο-μακροπρόθεσμα ανοδική φορά της. Με 3,86% σε διάστημα 3μήνου, με 45,10% σε 6μηνιαίο και συνολικά 4,59% για το 2020.

Στα όρια των 200 εκατ. ευρώ η αποτίμηση της εισηγμένης, με τα αποτελέσματα 6μήνου να ικανοποιούν, για ακόμη μία -πολλοστή- φορά παλαιότερους αλλά και νεότερους επενδυτές.

Στο, περίπου, 73% η συμμετοχή των μελών της οικογένειας Τσινάβου στο μ.κ., με τον βασικό μέτοχο και επικεφαλής της ΚΡΙ-ΚΡΙ Παναγιώτη Τσινάβο να έχει αφήσει -από 2ετίας- ανοιχτό το ενδεχόμενο εισόδου fund με στρατηγικό προσανατολισμό.

Συμμετέχει στα Road Shows του Λονδίνου, είναι στο monitoring συγκεκριμένων SmallMid Caps χαρτοφυλακίων, αλλά μέχρις εκεί.

Προσωπική εκτίμηση, πως η ανακοίνωση για την ενεργοποίηση του προγράμματος ιδίων μετοχών έρχεται στην κατάλληλη συγκυρία.

Εύρος αγορών, 0,90-9,00 ευρώ, θυμίζοντας πως ένα μέρος (έως 165.325 μτχ.) είναι η διάθεση των μετοχών στο προσωπικό της εταιρείας και έτερο (1.487.931 μτχ.) η μείωση του μετοχικού κεφαλαίου.

Σε σημείο καμπής η εξαιρετική εταιρεία, σε αυτή τη συγκυρία θα φανεί κατά πόσον έχουν προετοιμαστεί μεθοδικά για το επόμενο μεγάλο βήμα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v