Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μιχαήλ Γελαντάλις

Στη θέση του Εκηβόλου
ο Μιχαήλ Γελαντάλις

Αποποίηση ευθυνών
Νοε 20 2020

Βολές για Τιτάν και δείκτες

Στα 13,20 ευρώ, χθες (κατά 1,20% χαμηλότερα), η μετοχή της ΤΙΤΑΝ. Σε ανοδική διόρθωση από τα πρόσφατα χαμηλά, με 19,13% σε διάστημα μηνός, παραμένει, σύμφωνα με τη Ν. Χρυσοχοΐδης υποτιμημένη 25%, με γνώμονα τα οικονομικά αποτελέσματα εννεαμήνου/τρίτου τριμήνου.

Στα 8,4026 το χαμηλό 52 εβδομάδων (στις 17 Μαρτίου), με την αποτίμηση του ομίλου να έχει επανέλθει, μόλις αυτή την εβδομάδα, πάνω από το όριο του 1 δισ. ευρώ. Η χρηματιστηριακή σημειώνει ότι οι βιομηχανίες τσιμέντου έχουν αργοπορημένη αντίδραση στις αναταραχές όπως η τρέχουσα πανδημία και θα είναι από τους πρώτους κλάδους που θα επωφεληθούν από τις επεκτατικές δημοσιονομικές πολιτικές. Η Ν. Χρυσοχοΐδης δίνει τιμή-στόχο για τη μετοχή στα 16,3 ευρώ, αρκετά υψηλότερα από την τρέχουσα τιμή του τίτλου στο ταμπλό του ΧΑ.

Επίσης ανακατατάξεις έχουμε στο χρηματιστηριακό ταμπλό, μετά την εξαμηνιαία αναθεώρηση της σύνθεσης των δεικτών, με το Χρηματιστήριο Αθηνών να ανακοινώνει τα αποτελέσματά της για το διάστημα Μάιος 2020 - Οκτώβριος 2020.

Συνοπτικά θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες αλλαγές στη σύνθεση των δεικτών:

Γενικός Δείκτης Τιμών Χ.Α.

Δύο προσθήκες από τις Entersoft και Centric, δύο διαγραφές από τις Κλουκίνας-Λάππας και Μοτοδυναμική και δύο μεταβολές ποσοστών στάθμισης από τις Αλουμύλ και Lamda.

Δείκτης Συνολικής Απόδοσης Γενικού Δείκτη Τιμών Χ.Α.

Δύο προσθήκες από τις Entersoft και Centric, δύο διαγραφές από τις Κλουκίνας-Λάππας και Μοτοδυναμική και δύο μεταβολές ποσοστών στάθμισης από τις Aλουμύλ και Lamda.

Δείκτης ATHEX Select Plus

Μία προσθήκη από την Ευρωπαϊκή Πίστη, μία διαγραφή από τη ΔΕΗ και καμιά μεταβολή ποσοστού στάθμισης.

Υπενθυμίζεται ότι οι συντελεστές στάθμισης (Capping Factors) των μετοχών που συμμετέχουν στη σύνθεση των δεικτών θα υπολογιστούν με βάση το κλείσιμο της συνεδρίασης της Παρασκευής 11 Δεκεμβρίου 2020. Όλες οι αλλαγές θα πραγματοποιηθούν μετά το κλείσιμο της συνεδρίασης της Παρασκευής 18 Δεκεμβρίου 2020.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v