Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μιχαήλ Γελαντάλις

Στη θέση του Εκηβόλου
ο Μιχαήλ Γελαντάλις

Αποποίηση ευθυνών
Ιαν 15 2021

Intralot: Η επάνοδος...

Οταν στα μέσα Νοεμβρίου ανακοινωνόταν η ανάληψη και της θέσης του διευθύνοντος συμβούλου
από τον Σωκράτη Κόκκαλη, είχε ανοίξει μία συζήτηση στην «υπόγα» για το τι θα μπορούσε να σημαίνει αυτή η ενέργεια (και) χρηματιστηριακά.

Είχαν διατυπωθεί διάφορες -και εκ διαμέτρου αντίθετες- γνώμες, εκτιμήσεις, προσεγγίσεις. Ως είθισται, δηλαδή, σε μία... γωνιά όπως αυτή.

Εκείνο το διάστημα, η μετοχή «έγραφε» τιμές χαμηλότερες του 0,14 αλλά με σταθερά αυξημένες συναλλαγές, με ό,τι αυτό θα μπορούσε να σημαίνει πρακτικά. Στην παράμετρο που δίναμε ιδιαίτερη βαρύτητα ήταν -κατ' αρχάς- η επίτευξη (ή όχι) συμφωνίας με τους ομολογιούχους. Ως βάση θεωρούσαμε ένα ενδεχόμενο deal για το πρώτο (των 250 εκατ., λήξεως Σεπτ. 2021).

Δίναμε πολλές πιθανότητες σε μία συμφωνία, ακριβώς λόγω της ολικής επανόδου του Σωκράτη Κόκκαλη.

Χθες ανακοινώθηκε, εντέλει, με όσα αυτή σηματοδοτεί, με τα «ψιλά γράμματα» να εκτιμώνται σε σχετικό θέμα του Euro2day.gr.

Σε κάθε περίπτωση, στη χθεσινή συνεδρίαση επιχειρήθηκε να δοθεί (από την εισηγμένη) και ένα μήνυμα προς την αγορά. Με την αγορά να διορθώνει, η μετοχή αντέδρασε 20% στο 0,192 (*) με αυξημένες συναλλαγές και τεράστια «ουρά» ανεκτέλεστων εντολών στους αγοραστές. Ενα βήμα για τους long στη μετοχή και την επίπονη προσπάθεια για επαναφορά που απαιτείται σε βάθος χρόνου.

Θα δείξει, συνεκτιμώντας δύο «χαρτιά» των long. Τη θυγατρική στις ΗΠΑ (στην οποία η διοίκηση κρατά τον έλεγχο) -με ανοιχτή την προοπτική, κάποια στιγμή, μίας ενδεχόμενης εισαγωγής σε κάποια από τις αγορές της Wall Street.

Και το στοίχημα που παίζεται στην Ελλάδα από κοινού με τον ΟTΕ για τη δραστηριοποίηση στο διαδικτυακό beting/gaming. Σε αυτό το πεδίο, η αρμόδια eπιτροπή έχει εκκινήσει τη σχετική διαδικασία από τον Σεπτέμβριο.

Για να δούμε...

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v