Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μιχαήλ Γελαντάλις

Στη θέση του Εκηβόλου
ο Μιχαήλ Γελαντάλις

Αποποίηση ευθυνών
Μαρ 18 2021

Τι παίζει με τους Reds του Χρηματιστηρίου

Μέσα στον γενικότερο χαμό, με το 30ετές, την ΑΜΚ της Πειραιώς κ.λπ., ενίοτε χάνονται κινήσεις με ουσία, που γίνονται στα χαμηλότερα της αγοράς. Λόγου χάρη, το χθεσινό 6,87% για τη μετοχή της Reds (Καμπάς) με συναλλαγές 97.700 τεμαχίων στο 1,40 ευρώ, που είναι και νέο υψηλό.

Μετοχική σύνθεση: ΕΛΛΑΚΤΩΡ (55,404%), Παναγιωτόπουλος Χρήστος (10,209%), Διαμαντής Διαμαντίδης (7,143%), με νέο δ.σ. (από 5 Μαρτίου), με τον Χρήστο Παναγιωτόπουλο (Πρόεδρο) και Γιώργο Κωνσταντινίδη (Διευθύνων Σύμβουλος).

Αποτίμηση των Reds στα 80,41 εκατ., που μετά τις χθεσινές εξελίξεις στην ΕΛΛΑΚΤΩΡ θα πρέπει να αρχίσει να ενσωματώνει προσδοκίες από την ενεργοποίηση του Cambas Project. Διαβάζοντας (el.reds.gr) για το συγκεκριμένο (ενότητα: Χαρτοφυλάκιο ακινήτων), συνειδητοποιείς πως ο όμιλος -πέραν των σοβαρών προβλημάτων που έχει να διαχειριστεί- διαθέτει κρυμμένες αξίες, που θέλουν τον χρόνο και τρόπο τους για να αναδειχτούν.

Και η εταιρεία Reds Α.Ε. ετοιμάζει τη μεγαλύτερη ανάπτυξη στην Ελλάδα. Το Cambas Project.
Εργο που θα μπορούσε να δημιουργήσει συνέργειες (επιχειρηματικές, επενδυτικές, μετοχικές) συγκριτικά ανάλογες του «Ελληνικού».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v