Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μιχαήλ Γελαντάλις

Στη θέση του Εκηβόλου
ο Μιχαήλ Γελαντάλις

Αποποίηση ευθυνών
Απρ 21 2021

Eurobank: Ο κρυμμένος... άσος των long

Εως τις 869,50 μονάδες έφτασε η διόρθωση για τον ΓΔ στη χθεσινή συνεδρίαση. Δοκιμασία και -κατ' αρχάς- επιβεβαίωση της πρώτης σημαντικής στήριξης, με τη Eurobank να αναδεικνύεται σε κρυμμένο... άσο των long.

Εως το 0,725 ευρώ η μετοχή, που σημειωτέον κινήθηκε σε θετικό έδαφος σε όλη τη διάρκεια της συνεδρίασης, επιφυλάσσοντας μάλιστα τη θετική έκπληξη για το τέλος.

«Κλείσιμο» στο 0,7716 ευρώ, οριακά στο «υψηλό ημέρας», με άνοδο 5,70% και συναλλαγές 12,65 εκατ. μετοχών. Αποτίμηση στα 2,86 δισ. ευρώ, ενώ απομένουν 7+ η σημερινή συνεδριάσεις για να κερδηθεί το στοίχημα της ελάχιστης απαιτούμενης αποτίμησης, προκειμένου να επιλεγεί από τη Morgan Stanley στον MSCI Greece.

Το στοίχημα για τη διοίκηση της Eurobank παίχτηκε στη χθεσινή συνεδρίαση -κόντρα στη διόρθωση των διεθνών αγορών, αντίθετα στο γενικότερο κλίμα- και κερδήθηκε. Θα πρέπει να έρθουν τα πάνω κάτω για να μην είναι η Eurobank η μία από τις 2 ή 3 μετοχές που θα συμπεριληφθούν στον «μεγάλο» διεθνή δείκτη.
Αποδείχθηκε έτσι στο χαρτί των long και παρότι μένουν ακόμη αρκετές συνεδριάσεις, θα είναι μέχρι και τη συνεδρίαση της Παρασκευής 30ής Απριλίου.

Στις 11 Μαΐου, που ο οίκος θα ανακοινώσει τις αποφάσεις του, και τότε θα επιβεβαιωθούν (ή όχι) όσοι εμπιστεύτηκαν το στοίχημα της Eurobank.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v