Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μιχαήλ Γελαντάλις

Στη θέση του Εκηβόλου
ο Μιχαήλ Γελαντάλις

Αποποίηση ευθυνών
Σεπ 22 2023

Η Epsilon Net, η Κεφαλαιαγορά και το δις εξαμαρτείν

Κατ' αρχήν τα εύσημα στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς. Μία καίρια παρέμβαση, που θα πρέπει να έχει συνέχεια. Για το τι και πως ο ΧΑΜαιλέων είναι εξαιρετικός, EpsilonNet και Alumil βάλαν τα χεράκια τους-βγάλαν τα ματάκια τους.

Ο ΕΚΗ θα συμφωνήσει ότι, ο Γιάννης Μίχος από την Θεσσαλονίκη, ο ισχυρός άντρας της εξειδικευμένης εταιρείας έχει αποδειχτεί πολύ ικανός deal maker, κατάφερε να πολλαπλασιάσει τα μεγέθη της, να κάνει μέτοχο την Εθνική, φτάνοντας την αποτίμηση πάνω από λ.χ. την Quest.

Μια χαρά θα πει κάποιος, ωστόσο "αμφισβητούμενος" λογιστικός χειρισμός είχε γίνει και την περίοδο της εισαγωγής στο ΧΑ, που διορθώθηκε στη συνέχεια. Το δις εξαμαρτείν, έλεγαν θυμόσοφα οι παλαιότεροι.

Στο δια ταύτα: καλά όλα αυτά αλλά η Εθνική πως παραπλανήθηκε; οι ορκωτοί; η ΕΛΤΕ; Και επί της ουσίας, περισσεύει η αξιοπιστία για την χρηματιστηριακή κοινότητα; η Folli Follie είναι πολύ νωπή.

Μήπως θα πρέπει να τα δουν πιο σοβαρά και ουσιαστικά εκεί στο γκοβέρνο, γιατί με αυτά και με εκείνα η προοπτική επανόδου στην κατηγορία των αναπτυγμένων αγορών θα μοιάζει με... άδειο πουκάμισο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v