Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μιχαήλ Γελαντάλις

Στη θέση του Εκηβόλου
ο Μιχαήλ Γελαντάλις

Αποποίηση ευθυνών
Νοε 2 2012

Η προσοχή στους σηματωρούς…

Η χωρίς σημαντικές αντιστάσεις άτακτη διόρθωση του FTSE-20 προς τη σημαντική περιοχή των 270 μονάδων μας «υποχρεώνει» να ξαναδούμε ένα διάγραμμα- «καθρέφτη» του δείκτη.

Με βάση τα στοιχεία της ομάδας ανάλυσης της eZMarket, εξετάζουμε και τέσσερις μη τραπεζικές μετοχές, που για διάφορους λόγους θεωρούνται (από αρκετούς αναλυτές, παίκτες) σηματωροί στην κατηγορία τους.

Στο διάγραμμα του ΟΤΕ έχουμε μία πολύ ξεκάθαρη εικόνα του πώς λειτούργησε η αντίσταση στα 4,1 ευρώ και πώς διαμορφώνεται πλέον η τάση για τον τίτλο του Οργανισμού.

Μας παραξένεψε αρνητικά η άθλια συμπεριφορά των ΕΛΠΕ, γι' αυτό και το διάγραμμα της μετοχής. Η καθοδική διάσπαση των 6,4 ευρώ έχει ανοίξει την... κατηφόρα προς τα 5,3 ευρώ.

Ανεβάζουμε και τα διαγράμματα των CCH 3E (λόγω του αυξημένου ειδικού βάρος- στάθμισης ) και της Ελλάκτωρ  (που μας ζητήθηκε, επίσης).

σ.σ.: προσπαθούμε τις τελευταίες ημέρες να ανεβάζουμε όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία θα μπορούσαν να μας φανούν χρήσιμα εργαλεία. Ευχαριστούμε θερμότατα φίλους, αναγνώστες, παίκτες και όλους όσοι συμβάλλουν στην ενημέρωση της στήλης μας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v