Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μιχαήλ Γελαντάλις

Στη θέση του Εκηβόλου
ο Μιχαήλ Γελαντάλις

Αποποίηση ευθυνών
Ιαν 4 2013

Μη τραπεζικές-σηματωροί

Ανοδικά ξεκίνησε η συνεδρίαση με τον FTSE Large Cap προς τις 330 μονάδες. Επίπεδο όπου σημειώθηκαν οι πρώτες ρευστοποιήσεις, με συνέπεια την υποχώρηση του... 25άρη προς τις 325 μονάδες.

Μη τραπεζικές μετοχές-σηματωροί (από τα ελάχιστα του Ιουνίου) ενδεικτικές της τάσης και της σταδιακής διαφοροποίησης έναντι του χρηματοπιστωτικού κλάδου φαίνεται -από τεχνική πλευρά- να κρατούν τις δυνάμεις τους.

Σε αυτήν την ομάδα μετοχών εκτιμάται πως θα κριθεί σύντομα το παιχνίδι (από το αν θα συνεχίσουν ή θα παρουσιάσουν ενδείξεις κόπωσης), γι' αυτό ανεβάζουμε διαγράμματα επτά εισηγμένων σε σύγκριση και με τον δείκτη της μεγάλης κεφαλαιοποίησης.

Επίσης, λόγω της αξιοπρόσεκτης δυναμική που παρουσιάζει η μετοχή του ΟΤΕ, ανεβάζουμε ξεχωριστό διάγραμμα του Οργανισμού κι η ομάδα ανάλυσης της eZMarket εκτιμά: «...Η μετοχή του ΟΤΕ είναι μία από αυτές που ξεπερνούν τον δείκτη σε απόδοση, αλλά διατηρεί πολύ ισχυρή ανοδική ορμή. Η εστίαση στη συμπεριφορά της πρέπει να είναι συνεχής, αφού κατά τη γνώμη μας θα είναι από τις πρώτες όπου θα εμφανιστούν ρευστοποιήσεις όταν τερματιστεί η παρούσα φάση της μακροχρόνιας καθοδικής κίνησης που έχει ξεκινήσει».

Σημειωτέον πως η μετοχή του ΟΤΕ αντέδρασε αρχικά έως τα 5,50 ευρώ για να διολισθήσει νωρίτερα προς τα 5,45 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v