Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Γιατί διστάζουν οι «μνηστήρες» του Twitter

Με 300 εκατ. φανατικούς χρήστες, είναι απορίας άξιον γιατί φθίνει το ενδιαφέρον για την εξαγορά της υπηρεσίας online μηνυμάτων. Ο Giles Wilkes της στήλης Lex και ο Alan Livsey των FT συζητούν.

Παρά το γεγονός ότι υπάρχουν 300 εκατομμύρια φανατικοί χρήστες ανά τον κόσμο, το Twitter δεν δείχνει το ίδιο δημοφιλές στο χρηματιστήριο, ενώ και οι εταιρίες που ενδιαφέρθηκαν να το εξαγοράσουν, δείχνουν να έχουν δεύτερες σκέψεις.

Στο πλαίσιο αυτό, ο  Giles Wilkes της στήλης Lex των FT και ο Alan Livsey συζητούν για το γιατί φθίνει το ενδιαφέρον για το Twitter.

Λογικά θα πληρώναμε για να το χρησιμοποιήσουμε, λέει ο Wilkes που δηλώνει και ο ίδιος φανατικός του Twitter, προσθέτοντας ότι είναι πιο χρήσιμο από το Facebook και λίγο λιγότερο χρήσιμο από το Google.

Το πρόβλημα, επισημαίνουν, είναι ότι η προσθήκη νέων χρηστών έχει περιοριστεί.

Επίσης το Twitter δεν έχει καταφέρει να λύσει το πρόβλημα που ταλανίζει ολόκληρο το internet, πώς δηλαδή θα μετατρέψει τις ορδές των χρηστών σε ροές εσόδων.
© The Financial Times Limited 2016. All rights reserved.
FT and Financial Times are trademarks of the Financial Times Ltd.
Not to be redistributed, copied or modified in any way.
Euro2day.gr is solely responsible for providing this translation and the Financial Times Limited does not accept any liability for the accuracy or quality of the translation

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v