Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Το Citi του Λονδίνου στην μετά-Brexit εποχή

Τον αντίκτυπο του Brexit στην ανάπτυξη της χρηματοοικονομικής βιομηχανίας της βρετανικής πρωτεύουσας καταγράψουν οι Financial Times. H ξενάγηση σε εμβληματικές περιοχές και τα κρίσιμα ερωτήματα.

H μεταβατική περίοδος του Brexit τελειώνει και ενόψει των μεγάλων αλλαγών που επέρχονται οι Financial Times επισκέπτονται τα πιο σημαντικά σημεία της χρηματοοικονομικής βιομηχανίας του Λονδίνου.

H ξενάγηση με οδηγό τον δημοσιογράφο της βρετανικής εφημερίδας, Τζόναθαν Γκάθρι, ξεκινάει από το Μέιφερ, τη «χώρα των hedge funds», περνάει από το Σίτι και καταλήγει στο Κάναρι Γουάρφ.

Ακολουθώντας μια πορεία που περιλαμβάνει τα γραφεία επενδυτικών εταιρειών και τραπεζών, το χρηματιστήριο του Λονδίνου και ασφαλιστικών κολοσσών, το βίντεο των Financial Times παρουσιάζει μια συνοπτική ιστορία της εμβληματικής περιοχής και των αλλαγών που συνέβησαν μετά το δημοψήφισμα.

Δείτε το βίντεο και μάθετε ποιες προκλήσεις αντιμετωπίζουν τα τρία χρηματοοικονομικά κέντρα του Λονδίνου την εποχή του Brexit.

Eίναι τελικά τόσο δυσοίωνο το μέλλον όσο προέβλεπαν κάποιοι πριν το δημοψήφισμα;

© The Financial Times Limited 2020. All rights reserved.
FT and Financial Times are trademarks of the Financial Times Ltd.
Not to be redistributed, copied or modified in any way.
Euro2day.gr is solely responsible for providing this translation and the Financial Times Limited does not accept any liability for the accuracy or quality of the translation

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v