Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η τρέλα με τα αθλητικά NFTs και οι φόβοι για «φούσκα»

Η αγορά των αθλητικών NFTs αναμένεται να αγγίξει τα 2 δισ. δολάρια φέτος. Συλλέκτες, αθλητικοί αστέρες και ομάδες αναμένεται να κερδίσουν. Ομως εντείνονται και οι φωνές για «φούσκα». Τι μέλλει γενέσθαι;

Στις αρχές του περασμένου έτους, κάποιος πλήρωσε 200.000 δολάρια για βίντεο με ένα κάρφωμα του Λεμπρόν Τζέιμς. Το ντιλ  προκάλεσε ντόρο στον τύπο σχετικά με τα ψηφιακά συλλεκτικά αντικείμενα και τα NFT που τα καθιστούν δυνατά.

Φέτος, τα αθλητικά NFT αναμένεται να αποφέρουν πάνω από 2 δισεκατομμύρια δολάρια σε συναλλαγές, περίπου  διπλάσιο ποσό από το σύνολο του περασμένου έτους. Και μερικές από τις μεγαλύτερες ομάδες, λίγκες και αθλητές στον κόσμο ετοιμάζονται να μπουν στον χορό.

Θα αποδειχθούν τα αθλητικά NFΤ μια φούσκα ή θα αποφέρουν τρελά κέρδη σε αυτούς τους πρώτους που θα τα υιοθετήσουν;

Για να απαντήσει κανείς σε αυτό το ερώτημα είναι σημαντικό να κατανοήσει πού διαφέρουν τα ψηφιακά συλλεκτικά αντικείμενα από τους φυσικούς προδρόμους τους και πού όχι.

Η απάντηση βρίσκεται στο παραπάνω βίντεο των Financial Times.

© The Financial Times Limited 2022. All rights reserved.
FT and Financial Times are trademarks of the Financial Times Ltd.
Not to be redistributed, copied or modified in any way.
Euro2day.gr is solely responsible for providing this translation and the Financial Times Limited does not accept any liability for the accuracy or quality of the translation

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v