Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

JP Morgan: Νέες αυξημένες τιμές-στόχοι για τις ελληνικές τράπεζες

Ψήφος εμπιστοσύνης από τον αμερικανικό οίκο για την πορεία των συστημικών τραπεζών τη χρονιά που έρχεται. Η επιλογή να δώσει σύσταση overweight και πού βάζει τον πήχη για καθεμία.

JP Morgan: Νέες αυξημένες τιμές-στόχοι για τις ελληνικές τράπεζες

Με αυξημένες τιμές-στόχους για τις τέσσερις συστημικές τράπεζες ξεκινάει τη νέα χρονιά του 2022 η αμερικανική τράπεζα JP Morgan.

Οι συστάσεις αγοράς (overweight) και οι αυξημένες τιμές-στόχοι δείχνουν την προτίμησή της για τον εγχώριο κλάδο σε σχέση με τις λοιπές αναδυόμενες αγορές που εξετάζει.

Πιο αναλυτικά, σύσταση overweight για την Alpha Bank, με νέα τιμή-στόχο 1,60 ευρώ έναντι 1,50 ευρώ προγενέστερα και 1,06 ευρώ στο ταμπλό του ΧΑ, υψηλό περιθώριο ανόδου 51%. Σύσταση overweight για τη Eurobank, με νέα τιμή-στόχο 1,30 ευρώ έναντι 1,20 ευρώ προγενέστερα και 0,90 ευρώ στο ταμπλό του ΧΑ, υψηλό περιθώριο ανόδου 44%. Σύσταση overweight για την Εθνική Τράπεζα, με νέα τιμή-στόχο 4,00 ευρώ έναντι 3,30 ευρώ προγενέστερα και 2,78 ευρώ στο ταμπλό του ΧΑ, υψηλό περιθώριο ανόδου 58%. Τέλος, σύσταση neutral για την Τράπεζα Πειραιώς, με νέα τιμή-στόχο 2,00 ευρώ έναντι 1,90 ευρώ προγενέστερα και 1,33 ευρώ στο ταμπλό του ΧΑ, υψηλό περιθώριο ανόδου 50%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v