Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Επίθεση Τραμπ στο Facebook για το κρυπτονόμισμα Libra

Εάν θέλουν να γίνουν τράπεζες, πρέπει να φτιάξουν ένα νέο τραπεζικό καταστατικό και να υπόκεινται σε όλες τις τραπεζικές ρυθμίσεις, όπως ακριβώς και οι άλλες τράπεζες, τόνισε o πρόεδρος των ΗΠΑ.

Επίθεση Τραμπ στο Facebook για το κρυπτονόμισμα Libra

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Δεν είναι οπαδός των κρυπτονομισμάτων ο Ντόναλντ Τραμπ, όπως δήλωσε ο ίδιος μέσα από το Twitter την Πέμπτη, προσθέτοντας ότι οι εταιρείες που θέλουν να κυκλοφορήσουν κρυπτονομίσματα, πρέπει να υπόκεινται σε ρυθμίσεις.

Σύμφωνα με το CNBC, ο Αμερικανός πρόεδρος υπογράμμισε ότι το Facebook ίσως χρειαστεί καταστατικό τράπεζας, εάν επιθυμεί να κυκλοφορήσει το ψηφιακό νόμισμα Libra.

Πρόσθεσε ότι το αξιόπιστο αμερικανικό δολάριο είναι το «μόνο πραγματικό νόμισμα στις ΗΠΑ». «Εάν το Facebook και άλλες εταιρείες θέλουν να γίνουν τράπεζες, πρέπει να φτιάξουν ένα νέο τραπεζικό καταστατικό και να υπόκεινται σε όλες τις τραπεζικές ρυθμίσεις, όπως ακριβώς και οι άλλες τράπεζες», τόνισε χαρακτηριστικά. 



ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v