Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ξαφνικό ράλι 15% στο Bitcoin

Επικρατέστερος λόγος της ευφορίας εκτιμάται ότι είναι το νέο υψηλό σε τζίρο στα futures της Bakkt. Αξιολογείται ως σημάδι εισροής μεγάλων θεσμικών της Wall Street στα crypto.

Ξαφνικό ράλι 15% στο Bitcoin

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Ασταμάτητο σήμερα το Bitcoin, εκτοξεύτηκε στα 8.700 δολάρια, ξεπερνώντας μέχρι αυτή την ώρα μια άνοδο 15% σε 24ωρη βάση.

Όπως είναι φυσικό συμπαρέσυρε και τα υπόλοιπα κρυπτονομίσματα, τα περισσότερα από τα οποία σημειώνουν διψήφια ποσοστά ανόδου.

Ο επικρατέστερος λόγος μέχρι στιγμής, εκτιμάται από παράγοντες της αγοράς ότι είναι το νέο υψηλό σε τζίρο που πραγματοποίησαν τα futures της Bakkt. Το αξιολογούν ως σημάδι της εισροής των μεγάλων θεσμικών της Wall Street στον χώρο των κρυπτονομισμάτων.

Το παρακάτω ημερήσιο διάγραμμα του Bitcoin είναι ενδεικτικό της ευφορίας που επικράτησε σήμερα, ειδικά τις τελευταίες 3 ώρες.

Οι τιμές από τα κυριότερα κρυπτονομίσματα είναι σε ευρώ

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v